Ajankohtaista

Ajankohtaista

Täältä löydät ajankohtaiset tapahtumat, tiedotteet ja uutiset :) 

Tule käynnistämään saliharrastus tai hakemaan uusia ideoita & boostia treeniisi!

Ohjatut salitreenit tapahtuvat Voimalaitos Merihaassa. Ei sisällä sisäänpääsyä salille! 

 Oletko aloittamassa saliharrastusta, mutta et tiedä mitä sinun kannattaisi tehdä? Tai salille meno ahdistaa, ehkä jopa pelottaakin?

Elokuussa sinulla on mahdollista selättää salipelko ja saada taas liikunnallisemmasta elämäntavasta kiinni! :) Ohjatuissa salitreeneissä käymme läpi kuntosalilla perusjuttuja ja teemme hyvän, tehokkaan treenin yhdessä! Ryhmän koko max 5! Tärkeää, että jokainen saa myös opastusta. Treenit sisältävät yhteisen lämmittelyn, joten sinun tarvitsee vain löytää paikalle! Ota mukaasi juomapullo, pieni hikipyyhe ja mukavat hengittävät vaatteet. 

Aloittelijat

Maanantaina 2.8 & 9.8 klo 17.00-18.30

Torstaina klo 5.8 & 12.8 klo 17.00-18.30

Edistyneemmät treenaajat

Onko sinulla jo kokemusta salitreenistä, mutta haluat lisää ideoita treenaamiseen tai kehityksesi on pysähtynyt? Et saa enää tuloksia? Tai salitreeniin on tullut pidempi tauko ja haluat taas päästä raudan makuun! Silloin tämä treeni on sinulle! Voit valita yhden tai useamman ja hypätä mukaan!

 

Maanantaina 2.8 &9.8 klo 18.30-20.00

Torstaina 5.8 & 12.8 klo 18.30-20.00


 Yksittäinen treeni: 20€, 2x treeniä 35€ 

Salitreenipassi: 4 krt 59€ 

Ilmoittautuminen on sitova, eikä poissaoloja korvata. Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta.

Maksutapana käy myös ePassi, smartumPay ja eazybreak! 


Alhaalta voit lunastaa suoraan paikkasi treeneihin!

               

Ilmoittaudu salitreeneihin mukaan tästä!

Varaa paikkasi ajoissa. Kerro mihin ryhmään/mihin treeniin olisit tulossa. Jos haluat maksaa liikuntaeduilla, kerro myös siitä :) 

Elokuun pienryhmiin haku avoinna!

Elokuussa starttaa uudet pienryhmät! 

Lytsyn löylyt pienryhmävalmennukset

 Onnistu pienryhmässä! 

Onko liikunta jäänyt vähemmälle ja haluat taas saada säännöllisyydestä kiinni? Tai olet pitkään haaveillut aloittavasi salilla, mutta se on aina jäänyt syystä tai toisesta? Tai olet ehkä treenannut säännöllisesti salilla, mutta et enää kehity ja kaipaat uutta boostia ja tuloksia?  Et tunnista itseäsi peilistä ja haluat muutosta henkisesti ja fyysisesti? 


Elokuussa starttaa pienryhmät sekä edistyneemmille että myös aloittelijoille!


Torstaina 19.8 klo 18.00-19.00 starttaa Lytsyn löylyt pienryhmät Voimalaitos Merihaassa sekä Liikuntamyllyssä!

1 paikka vapaana! 

--> Aamuryhmä torstaina klo 7.30-8.30 Liikuntamylly

 1 paikka vapaana!

Aloittelijoille suunnattu pienryhmä starttaa puolestaan keskiviikkona 18.8 Voimalaitos Merihaassa klo 17.30-18.30! Sopii erinomaisesti sinulle, jolle kuntosalille meno tuntuu haastavalta, etkä oikein tiedä miten siellä kannattaisi treenata ja miten pääsisi alkuun ja liikut mielummin ryhmässä. 

 4 paikkaa vapaana 


Lue lisää: https://www.katilytsy.fi/pienryhmat

Vahva mieli etäpienryhmävalmennus starttaa syyskuussa!

Vahva mieli, pysyvä muutos. 

"Tiedän kyllä miten pitäisi syödä ja liikkua mutta silti en onnistu. Olen niin saamaton! "

Kuulostaako tutulta? Entä jos sanoisin sinulle, että onnistumisesi ei ole ollut tiedonpuutteesta kiinni ja et ole niin laiska ja saamaton, kun kuvittelet itsesi olevan

Miksi kuitenkin niin monet epäonnistuvat yrittäessään muuttaa elämäntapojaan paremaan? Kyse ei ole itsekurista tai siitä, että selkäranka puuttuisi. Kyse on aina uusista rutiineista eli tavoista. Ja kun lähdemme tekemään pysyviä muutoksia, meidän rutiinit ovat ne tärkeimmät. Mikään ei muutu, jos mitään ei muuta. Tarvitsemme paljon psyykkisiä taitoja mm. onnistuneessa pysyvässä elämäntapamuutoksessa, mutta myös kilpa-urheilijoilla on psyykkiset valmentajat, jotta he pystyvät parhaaimpaansa paineen alla. 


Tämä valmennus sopii erinomaisesti sinulle, jolla on vaikeuksia onnistua muutoksessa. Olet kokeillut monia eri tapoja esimerkiksi pudottaa painoa tai aloittaa muutos, tuloksetta. Innostut helposti, ja muutos lähtee usein kaikki tai ei mitään- tyyppisesti. 


Aloitus syyskuussa maanantaina 13.9 klo 17.00! 


Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan! https://www.katilytsy.fi/vahvamieli