Ajankohtaista

Täältä löydät ajankohtaiset tapahtumat, tiedotteet ja uutiset :) 

Syksyn pienryhmävalmennukset Helsingissä & etänä!

Onnistu ryhmässä! 


Muutos pienryhmävalmennus 

 Onnistu pienryhmässä! 

Onko liikunta jäänyt vähemmälle ja haluat taas saada säännöllisyydestä kiinni? Tai olet pitkään haaveillut aloittavasi salilla, mutta se on aina jäänyt syystä tai toisesta?  Et tunnista itseäsi peilistä ja haluat muutosta henkisesti ja fyysisesti? Haluaisit päästä eroon salijännityksestä, saada tekniikat kuntoon, parantaa kuntoasi ja saada lisää voimaa ja jaksamista arkeesi! Ja samalla ehkä muokata kroppaasi? 

Aloittelijoille suunnattu pienryhmä Muutos starttaa puolestaan keskiviikkona 6.10  Voimalaitos Merihaassa klo 17.30-18.30! Sopii erinomaisesti sinulle, jolle kuntosalille meno tuntuu haastavalta, etkä oikein tiedä miten siellä kannattaisi treenata ja miten pääsisi alkuun ja liikut mielummin ryhmässä. 

 3 paikkaa vapaana !Vahva mieli etäpienryhmävalmennus starttaa syyskuussa!

Vahva mieli, pysyvä muutos. 

"Tiedän kyllä miten pitäisi syödä ja liikkua mutta silti en onnistu. Olen niin saamaton! "

Kuulostaako tutulta? Entä jos sanoisin sinulle, että onnistumisesi ei ole ollut tiedonpuutteesta kiinni ja et ole niin laiska ja saamaton, kun kuvittelet itsesi olevan

Miksi kuitenkin niin monet epäonnistuvat yrittäessään muuttaa elämäntapojaan paremaan? Kyse ei ole itsekurista tai siitä, että selkäranka puuttuisi. Kyse on aina uusista rutiineista eli tavoista. Ja kun lähdemme tekemään pysyviä muutoksia, meidän rutiinit ovat ne tärkeimmät. Mikään ei muutu, jos mitään ei muuta. Tarvitsemme paljon psyykkisiä taitoja mm. onnistuneessa pysyvässä elämäntapamuutoksessa, mutta myös kilpa-urheilijoilla on psyykkiset valmentajat, jotta he pystyvät parhaaimpaansa paineen alla. 


Tämä valmennus sopii erinomaisesti sinulle, jolla on vaikeuksia onnistua muutoksessa. Olet kokeillut monia eri tapoja esimerkiksi pudottaa painoa tai aloittaa muutos, tuloksetta. Innostut helposti, ja muutos lähtee usein kaikki tai ei mitään- tyyppisesti. 


Aloitus syyskuussa maanantaina 18.10 klo 17.00! 


Heräsikö kysyttävää? Ota rohkeasti yhteyttä alla olevalla lomakkeella!