Hyvinvoinnin aalloilla

Tervetuloa blogiini! 


Hei ja tervetuloa kanssani hyvinvoinnin aalloille! :) Täällä kirjoittelee hyvinvoinnin ammattilainen Kati Lytsy, yrittäjä,  intohimoinen liikkuja ja ikuinen unelmoija. Ihmisen mieli ja psyyke kiinnostaa minua valtavasti, ja siksi olen personaltrainerin lisäksi kouluttautunut myös psyykkiseksi valmentajaksi. Teksteissäni annan sinulle vinkkejä ja avaimia hyvinvoinnin lisäämiseksi. 


Iloisin lukuterveisin, Kati


Ps. Voit ottaa myös some kanavani seurantaan, jonne postailen säännöllisesti hyvinvoinnista :)  

Tarvitaanko elämäntapamuutokseen itsekuria ja tahdonvoimaa? Monesti ajattelemme, että itsekurin voimalla saavutetaan pysyvä muutos, mutta itsekuri on kuin lihas, se väsyy aikanaan. Itsekurin sijasta, kannattaakin katse suunnata omiin päivittäisiin tapoihin.

Mealpreppaus?

26.02.2021

Mitä on mealpreppaus? Voisinko minä hyötyä siitä vai onko tämä vain tavoitteellisten urheilijoiden juttu? Jos olet kiireinen ja et halua viettää keittiössä joka päivä aikaa, sinun kannattaa ehdottomasti kokeilla tätä!

Aloitin Katin valmennuksessa reilu vuosi sitten kesällä. Tavoite oli alusta saakka hyvinvoinnin ja hyvänolon lisääminen, mutta myös ulkoiset asiat. Jossain vaiheessa tuli esille, että olin ylikuormittunut (tai alipalautunut). Nukuin vain muutaman tunnin yössä ja keho ei pystynyt esimerkiksi ottamaan vastaan minkäänlaista fyysistä treeniä. Myös...

Olen toiminut valmentajana vuodesta 2015, aloitin silloin lentopallovalmentajana. Olen aina ollut liikunnallinen, ja olen aina rakastanut liikkua. Aloitin lentopallosta, jota harrastin 8-vuotta ja kokeilin hyvin erilaisia lajeja streetdancea, koripalloa, jalkapalloa... Lentopallon jälkeen kuntonyrkkeily vei mukanaan ja toimin myös kuntonyrkkeily...