Firstbeat Life

Jaksamisellasi on väliä

Firstbeat life

Kohti energisempää & tasapainoisempaa arkea

Elämme yhä hektisemmässä arjessa. Kiirettä töissä, lapset, aikataulut, harrastukset... Helposti hukkaamme itsemme kiireen jalkoihin, jolloin lopulta tunnemme, ettei kaikki ole kunnossa. Ja kun olemme itse kuormittuneita, meidän on vaikea auttaa muita tai olla läsnä läheisillemme. Miltä kuulostaisi arki, jossa jaksamisesi ei laittaisi sille rajoja, mitä voit tehdä? Energiaa olisi vaikka mihin, ja et olisi työpäivän jälkeen ihan poikki. Päivät eivät enää menisi selviytymiseen vaan paukkuja jäisi vapaa-ajallekin. 


Firstbeat  Life on henkilökohtainen terveys- ja hyvinvointipalvelu, joka antaa erittäin tarkasti dataa stressitasoista, palautumisesta, unesta ja liikunnan tilanteestasi sekä kuntotasostasi. Palvelu auttaa sinua ymmärtämään, mitkä asiat kuormittavat sinua arjessasi ja millä asioilla parhaiten edistät omaa henkistä ja fyysistä hyvinvointiasi sekä palautumistasi. Tätä saatua dataa voimme yhdistää valmennuksessa myös  treenaamiseen. Kehittävä treeni on sellaista, mistä myös palaudut! Jos elämäntilanteessasi on paljon kuormitusta ja stressiä, pystymme treenin avulla keventämään kuormaa ja yhdessä tekemään toimenpiteitä, ettei tilanne pahene vaan saamme ennaltaehkäisyn kautta jaksamisesi nousuun. 

Jaksamisesi on supervoimasi

Kaikki terveelliset elämäntavat kumpuavat hyväst unesta ja palautumisesta. Kukaan ei ole aamuihminen alle 6 h yöunilla, ja väsyneenä ei ensimmäisenä tule mieleen kirmata lenkkipolulle tai lähteä nostamaan ennätysrautoja salille. Terveellisten hyvinvointia tukevien ruokavalintojen tekeminenkin vaikeuntuu, koska väsyneenä nälkähormoni pitoisuus nousee ja kylläisyys hormonipitoisuus laskee. Sama määrä ruokaa ei siis tuota samanlaista kylläisyyttä. Tekee enemmän mieli rasvaista ja hiilihydraattipitoista ruokaa. 


Riittävä uni luo pohjan myös palautumiselle. Vaikka nukkuisimme 8 tuntia, voimme silti herätä rättiväsyneenä aamulla, jos unemme ei ole ollut palauttavaa. Panostamalla siis riittävään uneen, sinulla on suuremmat mahdollisuudet myös menestyä omassa arjessasi eri osa-alueilla! Silloin ajatus treenistä ei tunnu niin mahdottomalta ja mieliala ei ole niin negatiivinen. 

Ihme pilleri, joka auttaa pudottamaan painoa, ehkäisemään sairastumasta erilaisiin sairauksiin, lisää energisyyttämme ja positiivisuutta, lisää suorituskykyämme ja vähentää ahdistusta. Se on uni! 


Moni ymmärtää palautumisen vasta loppuun palamisen kautta tai ylikunnon myötä. Haluan ennaltaehkäistä tätä tapahtumasta, ja että asiakas saisi lisää voimvaroja, eikä vain kuluttaisi niitä. Asiakas saa siksi myös applikaation, jonne mittaustulokset tulevat, ja myös minä näen ne. Niiden pohjalta luomme yhdessä tavoitteita, jotta energisyys ja elämästä nauttiminen lisääntyisi. Sovellus auttaa siis lisäämään itsetuntemusta, joka on tärkeää palautumiselle. Palautuminen ei vahingossa tapahdu, vaan siihen tarvitaan panostamista ja uusia toimivia rutiineja. Ja on aina motivoivaa nähdä, miten itse pystyy vaikuttamaan omaan terveyteen ja hyvinvointiin ja saamaan lisää voimvaroja arkeen! 

Kuluttajille & työyhteisöille 

Firstbeat life soveltuu sekä personal trainer valmennuksiin & pienryhmiin, mutta myös työyhteisöön tukemaan työhyvinvointia ja työkykyä. Datan avulla voimme siis ennaltaehkäistä uupumusta ja ennakoida, ettei tilanne pahene. Palvelun avulla jokainen oppii näkemään ne pienetkin asiat, millä on isoja vaikutuksia omaan jaksamiseen ja onnistumiset myös ruokkivat motivaatiota. Opit näkemään, mitkä asiat tukevat palautumistasi ja mitkä taas lisäävät kuormitusta ja voivat heikentää unen laatua. Hyvinvointivalmennuksessa lisäät hyvinvointiasi kokonaisvaltaisesti! Hyvinvointivalmennus auttamassa sinua kokonaisvaltaisesti! 

Valitse alla olevista vaihtoehdoista