Kesätreenit

Lisää virtaa kesään! 

Kesän energisimmät treenit ovat täällä! 

Kohenna kuntoasi hyvässä porukassa!

Ohjattuja treenejä 10 vuoden kokemuksella!


Tuntuuko kroppa jäykältä? Tavoitteena olisi taas startata liikkuminen kesälomien tai tauon jälkeen? Haluaisitko vastapainoa istumatyölle ja kropan liikkeelle? Ulkotreenit ovat sinulle silloin oiva valinta! Ulkotreenit ovat tarkoitettu nimenomaan istumatyöläisille ja sinulle, kenellä on ollut taukoa liikunnasta  ja haluat taas päästä treenien makuun. Aloittaa turvallisesti ja oman kuntotasosi mukaisesti. Ulkotreeneissä saat tekniikkaopastusta ja pidän huolen siitä, että jokainen saa oman kuntotasonsa mukaisia harjoitteita ja treenin. Tule siis rohkeasti mukaan yksin tai kaverin kanssa! :) 


 Ulkotreenit ovat loistava tapa nauttia sekä ulkoilmasta sekä myös liikunnan ilosta!  Treenit ovat vaihtelevia ja hauskoja, jotka sisältävät liikkuvuus/lämmitetylosion+ treeniosion ja loppujäähdyttelyn. Kokeilemme monipuolisesti erilaisia treenityylejä esim. kuntonyrkkeilyä, liikkuvuustreeniä, kiertoharjoittelua jne.   Treeneissä sinun ei tarvitse olla tietyssä kuntotasossa, jokainen tekee treeniä itselleen ja annan aina vaihtoehtoja, että jokainen saa kuntotasolleen sopivaa treeniä :) Et siis tarvitse aikaisempaa liikuntataustaa, riittää, että olet perusterve.

 Voit osallistua joko kaikkiin kuuteen treeniin tai tulla yksittäisille treeneille mukaan. Mukaan tarvitset vain juomapullon, jumppamaton ja hikipyyhkeen sekä säähän sopivan varustuksen (päähine, jos aurinko paistaa jne). 


  • Paikka: Kalasataman puisto, Parrulaituri 1, 00540 Helsinki
  • Kesto: 6 krt
  • Aika: To 7.7.2022-11.8.2022 klo 18.30-19.30
  • Hinta: 20€
  • Maksutapa: Käteinen, liikuntaedut, verkkokauppa 

Voit myös vain ilmestyä paikalle! 

Seuraava treeni 

28.7 klo 18.30 HIIT treeni

Maksaminen onnistuu myös liikuntaeduilla!

Liikuntaeduilla maksaminen onnistuu: 
Smartum
Epassi
Easybreak 

Personal trainer Kati Lytsy 

Verkkokaupasta voit lunastaa suoraan paikkasi treeneihin! 

Kysymyksiä? 

Tällä lomakkeella voit kysyä jos jäi jotain kysyttävää,  ilmoittautua treeneihin tai  kertoa, jos haluat maksaa liikuntaeduilla.