Asiakaskokemukset

Tina, 

Niskasäryt jäivät unholaan ja liikunnallinen elämäntapa löytyi

" Suosittelen todella paljon valmentaja Kati Lytsyä, olen nyt toista vuotta hänen valmennuksessa ,ennen sitä en oikeastaan ollut tehnyt mitään muuta kun töitä, mutta kovat päivittäiset niska säryt olivat niin kovat ja kun lääkäri sanoi että mene kuntosalille niin nyt oli pakko voittaa salipelko. Onneksi löysin sattumalta Katin facebookin kautta ja siitä se alkoi.

Katista on ollut suuri apu, niska säryt hävinnyt,kunto on kasvanut ja pikkuhiljaa on epävarmuuden tunne häviämässä, Kati on saanut minut tekemään sellaisia kunto juttuja mitä en olisi ikään uskonut näin pian 60 vuotiaana tekemään. Kati on valmentajana sympaattinen,kuunteleva ja välittävä ja ymmärtää ihmisten erillaisuuden ja jaksaa neuvoa uudestaan ja uudestaan . Videossa noin vuosi sitten tehty karhunkävely juoksuradan ympäri.

Ja voi että kun Olin itsestäni ylpeä. Oli todella hyvä päätös ryhtyä Katin valmennettavaksi,on antanut minun arkielämään pienen pippurisen mausteen jota ei voi olla ilman." 

Eveliina

"Treenattiin Katin kanssa aikalailla vuosi yhdessä ja olen ihan äärettömän onnellinen siitä että päädyin valitsemaan juuri Katin!


Urheilu on aina ollut jollain tavalla osa mun elämää, mutta mulla oli aiemmin sellainen suhtautuminen urheiluun että kaikki piti tehdä täydellisesti tai oli turha edes yrittää. Kaikki tai ei mitään. Urheilu ja koko osittain koko elämä oli täydellisyydentavoittelua ja suorittamista ja jokaista liikettä hiottiin millin tarkasti. Lopulta täydellisyyteen pyrkiminen vain hidasti mua ja kehittymistä ja loi jatkuvaa stressiä ja morkkista. Ylisuoritin ja alisuoriuduin. Pelkäsin epäonnistumisia ja se rajoitti mun tekemisiä vaikka en itse ymmärtänyt sitä.
Kuluneen vuoden aikana kaikki vanhat ajatusmallit on todellakin lentäneet roskakoriin, oon kehittynyt valtavasti ja rikkonut lukemattomia tavoitteita. 

Urheilu kuuluu normaaliin arkeen ja se tuo energiaa, hyvää fiilistä ja on jatkumo jota ei tarvitse enää hampaat irvessä suorittaa, eikä sen loppumista tarvii pelätä. Tiedän että viikon tai neljänkään viikon tauolla ei oo mitään merkitystä jos elämä vie, sillä treenit on niin pysyvä osa arkea et niihin palaan aina takaisin.


Opin Katilta vuodessa enemmän kuin oon oppinut aiempina vuosina yhteensä. En oo koskaan aiemmin tavannut yhtä energistä, fiksua, kannustavaa ja kokonaisuuteen keskittyvää valmentajaa! Se mitä salilla tapahtuu, on kuitenkin vain murto-osa kehitystä ja sitäkin tärkeämpää on se mitä siellä oman pään sisällä tapahtuu. Suurin vihollinen asuu siellä oman pään sisällä ja jos joku on varma niin se, että Katin oppien avulla kuka vaan pystyy ihan mihin vaan. ❤️"

Taina

Pysyvä elämäntapamuutos ja uudet innostavat liikuntaharrastukset

Moikka, nimeni on Taina ja olen ollut Katin asiakkaana jo muutaman vuoden.

Tapasin Katin ensimmäistä kertaa noin viisi vuotta sitten. Olin aloittanut elämäntapamuutoksen jo muutama vuosi aiemmin mutta tarvitsin silloin apua jumittavan painon vuoksi. Ylipainoa minulla oli silloin vielä noin 15kg ja olo aika lannistunutkin asian suhteen. Olin itsekseni vähentänyt vain ruoan määrää ja kroppa oli tiukasti säästöliekillä. Kati laittoi minut ensimmäiseksi syömään lisää terveellistä ruokaa ja pääsin yli vuoden kestäneestä painon jumituksesta.
Kati on kuitenkin valmentajana paljon muutakin kuin vain ruokavalioiden ja kuntosaliohjelmien laatija. Hän valmentaa ihmistä tinkimättömällä ammattitaidolla ja suurella sydämellä ottaen huomioon ihmisen koko elämäntilanteen ja myös psyykkisen puolen.

Katin vaikutus omaan elämääni on ollut monella tapaa todella suuri. Tärkeimpänä asiana onnistunut ja pysyvä elämäntapamuutos mutta myös uusien haasteiden rohkea vastaanottaminen ja itseluottamuksen kasvu jonka vaikutukset näkyvät kaikilla elämäni osa alueilla.
Luonteeltaan Kati on positiivinen, ihanan aurinkoinen persoona ja hän saa tällaisen jännittäjä luonteenkin kuin minä rentoutumaan ja uskomaan omiin kykyihinsä. Viimeisimpänä esimerkkinä tästä on parisen viikkoa sitten juoksemani elämäni ensimmäinen puolimaratoni. Haaste jossa Kati oli tukena ensimmäisestä ajatuksesta maaliviivalle asti. Kati on yksi parhaimmista ihmisistä joita olen elämäni aikana kohdannut ja on todellinen ilo olla hänen asiakas.
Jos siis kaipaat kokonaisvaltaista muutosta ja hyvää oloa en voi kuin lämpimästi suositella tätä energiapakkausta."

Sarita & Eero, duo valmennus

Sain valmennuksesta juuri sen mitä halusin ja paljon enemmän. Sain pysäytettyä huonot elämäntavat. Opin vahvistamaan mielenlujuutta ja itsekuria hyvällä tavalla. Opin ettei mistään tarvitse kieltäytyä totaalisesti vaan vaihtoehtoja on aina. Sain aina toimivan vaihtoehdon jos sitä kaipasin niin ruuan kuin treenin suhteen . 

Opin löytämään hyvän tasapainon ruuan, treenin ja levon kanssa. Tiedon omista kyvyistä ja edellytyksistä treenata, ilman tekosyitä. Ja toki lihaskunto nyt huomattavasti parempi kuin aikaisemmin! Kati ja Katin opit otettiin nopeasti osaksi meidän elämää. Paritreeni toimi erinomaisesti pikkulapsiarjen keskellä ja Kati sai treenaamisen mahdolliseksi meidänkin elämäntilanteessamme. Tämä oli meille pariskuntana yhteinen projekti ja siksi se myös onnistui niin hyvin. Parempaa projektin vetäjää ei oltais voitu löytää ku Kati!

Ihana, osaava ja positiivinen tyyppi, joka ei lyö läskiksi vaikka asiakkaat hiukan lyövätkin. Todellinen ammattilainen joka osaa toteuttaa valmennuksen yksilöllisesti juuri sopivaksi, ja tarvittaessa muuttaa sitä. Valmennusote on inhimillinen ja kannustava. Opetti treenaamaan laadukkaasti! Aina sai vastauksen kysymykseen ja erinomaisia neuvoja kun niitä tarvittiin. Hauskaakin oli! Tavoitemekkoon sujahdettiin myös!


Heidi

"Työstin parin vuoden ajan sitä tosiasiaa, että tarvitsen ulkopuolista apua saadakseni elämänmuutoksia aikaan. Lapsiperhe-arki, työkiireet, itsensä laiminlyöminen, terveysongelmat, ylipaino. Aloittelin niitä kuuluisia maanantai-muutoksia, jotka eivät vieneet pitkälle. Lopulta tieni johti yhteistyöhön Katin kanssa.

 Yhteistyö on alusta saakka ollut helppoa ja eteenpäinvievää, ja voin sanoa luottavani Katiin. Kaikki muutokset, niin liikunnassa, ruokavaliossa kuin muussakin, on tehty oikeasti mun lähtökohdista käsin siten, että ne ovat sujahtaneet mahdollisimman mukavasti arkeeni. Osaavan ja monipuolisen liikunnallisen tietämyksen lisäksi arvostan sitä, että hänellä on osaamista ihmisestä kokonaisuutena, muutokset ja niiden tekeminenhän ei ole vain fyysinen suoritus, vaan iso psyykkinen prosessi. 

Ollaan jaettu yhdessä iloja ja suruja ja jos ei joku aika ole mulla mennyt ihan nappiin, olen senkin voinut rehellisesti kertoa. Kati on saanut mut ylittämään itseni monessa asiassa uskomalla minuun. Alku ei tietysti ollut helppoa hilautua räntäsateella ulos kuntoilemaan, mutta sinnikäs 5kk työ lopulta palkittiin ja vitsit, että nykyään nautin kiertoharjoittelusta ja salilla käymisestä! Ehkä jotain yhteistyöstämme kertoo se, että perjantaisin, puhki ollessani työviikosta, lähden ilolla yhdessä treenaamaan! Yhteistyö Katin kanssa on ja on ollut mulle todella merkityksellistä.

Tässä myös muita konkreettisia muutoksia: 

  • paino pudonnut 11kg 
  • keuhkojen toimintakyky selkeästi parantunut spirometria-tutkimuksessa 
  • Kolesteroli ja verensokeri-arvot normalisoituneet. "

Tove

Psyykkinen valmennus avasi silmäni


"Noin 10 kk valmennusmatka takan Katin kanssa. On ollut melkoista vuoristorataa tämä elämäntapa muutos.

Ensi ajatukseni oli, että tarvitsen vain kuntosaliohjelman ja siitä se homma sitten lähtee. Kati tekee määrätietoisesti työtä kokonaisvaltaisen elämänmuutoksen eteen.

Kun haluat luoda itsellesi pysyviä uusia rutiineja ja tapoja, niin pohja on rakennettava vankasti. Sen päälle on sitten helpompaa lisätä muita palikoita, jotka auttavat sinua pysymään uudessa elämäntavassa.


Kati auttaa sinua rakentamaan vankan pohjan sillä, että hän treenien lisäksi katso myös sinun ruokavaliosi ja ennen kaikkea sinun henkistä puoltasi. Psyykkiset valmennukset ovat olleet minulle se silmiä avaava asia ja siitä olen saanut tukea omiin ajatuksiin ja motivaatiota pysyä siinä omassa päätöksessä tehdä muutoksia.
Tämä on valtavan tärkeä asia muutosmatkalla. Olen aidosti iloinen ja kiitollinen että minulla on ollut Kati vetämässä minut sieltä ojan pohjalta ylös ja kannustanut minua jatkamaan.

Ilman hänen ammattitaitoansa
ja energisyyttä olisin luovuttanut jo.
Kati on tsemppaava, energinen ja pirteä PT, jolla on pilke silmäkulmassa. Erittäin ammattitaitoinen ja helposti lähestyvä, joka tekee sydämellä työnsä. Jos sinä tarvitse uutta ryhtyä sinun treenaamiseesi, olet
jäänyt johonkin jumiin, tunnet että nyt on uuden elämän aikaa niin voin lämpimästi suositella Kati Lytsyä sinulle!"

Anna, tavoitemekkoon sujahtamalla!

Ildiko, 

Mealpreppausta yhdessä kiireellisen arjen keskelle

 Pyysin terveelliseen ja säännölliseen syömiseen apua mun personal traineriltä ja sain jälleen erinomaista palvelua. Hän suunnitteli kaikki ateriat, tuli kanssani kauppaan ja sitten vielä kotiin kokkaamaan ja paketoimaan ruoat.

Oli tosiaan ihana, että Kati näytti kaupassa tuotteet, tarjosi vaihtoehtoja mun maun mukaan, laski paljonko ostetaan mistäkin, tarkisti ravintosisällöt jne... eikä hermostunut kertaakaan, jos silloin tällöin oli pakko vastata puheluuihin. En voi muuta sanoa kun se, että oli mahtava kokemus. Sain juuri sitä palvelua mitä olen pyytänyt ja tarvinnut. Olen ostamassa samanlaisen paketin tyttärelleni joululahjaksi, koska hän on kasvissyöjä, niin olen varma, että hän tulee oppimaan Katilta paljon. Kiitos Kati Lytsy elämäni helpottui ! "


Kiia, liikunnan riemu löydetty!