Kotitreenejä kiireiselle ihmiselle!

Monipuolista, hauskaa & tehokasta!

Nämä treenit ovat suunniteltuja kiireiselle ihmiselle. Sinulle, joka haluaa hyvät &  napakat treenit, ilman, että sinun tarvitsisi miettiä mitä nyt seuraavaksi tekisikään ja millä välineellä. Kotona voi lojua monia välineitä, jotka ovat jääneety käyttämättä. Treeneissä käytämme sekä välineitä, mutta suurin osa treeneistä tapahtuu omankehonpainolla.  Pituuskaan ei ole enää ongelma, koska treenit ovat 15-30 minuutin mittaisia! Kotitreeneillä voit siis hyvin päästä kiinni liikunnallisempaan elämäntapaan ja saada myös monipuolisuutta omaan treeniisi. 

Pidä kivut loitolla taukojumppien avulla!

Jos haasteenasi on liiallinen istuminen, taukojumppa treenit sopivat sinulle hyvin! Jumpat auttavat sinua tauottamaan istumista ja kulkevat mukanasi minne ikinä menetkin sovelluksen ansiosta! Voit jumpata joko koko 15 minuuttia, tai sitten treenata vain pari minuuttia, sinä päätät! Taukojumpat ovat monipuolisia koko kropan elvyttäviä ja vahvistavia treenejä. Jumpan jälkeen tulee olo, että "tämä oli juuri sitä, mitä keho ja mieli tarvitsikin!" 


Sisältää 7 erilaista taukojumppaa sekä 2x 30 minuutin treenin, yksi dynaamisen liikkuvuustreenin ilman välineitä ja toinen tasapainoa ja liikehallintaa kehittävä treeni. 

Kohenna kuntoasi & nauti treeneistä samalla  kroppaasi muokaten! 

Rasvanpolttotreenit sopivat sinulle, joka haluaa haastaa itseään treeneissä, haluaa saada hikeä pintaan ja muokata samalla kroppaa. Treeneissä käytetään sekä välineitä että myös omankehonpainoa. Tehokasta & monipuolista! Treenit sisältävät mm. core treeniä, kuntonrykkeilyä,  tanssillista treeniä, askellustreeniä, vatsa-pepputreeniä, kuminauhajumppaa ja paljon muuta! Voit myös aina palata lempitreeneihisi! 


Sisältää 10 erilaista treeniä. Suurimmassa osassa ei käytetä välineitä! Kuminauhajumpassa tarvitset kuminauhaa ja lisäpainoksi voit toki ottaa liikkeisiin esimerkiksi kahvakuulaa tms, jos sinulta löytyy! 

Käy nappaamassa sinun tarpeisiisi sopivin vaihtoehto!