Onnistumistarinat

Taina Lanne

Moikka, nimeni on Taina Lanne ja olen ollut Katin asiakkaana kolme vuotta. Pyysin Katin personal traineriksini koska olin kamppaillut noin vuoden ajan itsekseni jumissa olevan painon kanssa. Aloitin elämäntapamuutoksen ja laihduttamisen noin yhdeksän vuotta sitten terveydellisistä syistä, painoin silloin yli 130kg. Olin ollut ennen Katin tapaamista laihduturyhmässä, liittynyt kuntosaliin ja saanut painoa alas myös itsekseni mutta painopudotuksen pysähtyessä yritin vain entisestään vähentää syömisiäni.

Tarvitsin siis ammattilaisen apua ja Kati laittoikin minut ensimmäiseksi syömään terveellistä ruokaa enemmän kuin olin ennen syönyt ja painokin lähti taas laskemaan aineenvaihdunnan käynnistyessä. Katin avulla sainkin ne viimeiset sitkeät n. 15kg pudotettua pois.

Muut valmennuksesta saadut hyödyt ovat olleet myös mahtavia. Olin kyllä kokeillut salitreeniä ennenkin mutta Katin opetuksessa siihen on löytynyt aivan uudenlaista näkökulmaa ja olenkin oppinut tekemään liikkeet oikeilla lihaksilla mikä on lisännyt motivaatiota entisestään. Lisäksi löysin Katin kannustuksella juoksijan itsestäni puolisentoista vuotta sitten. En ollut ennen sitä harrastanut juoksua ollenkaan enkä uskonut edes pystyväni siihen mutta nyt juoksen 5-10km lenkkejä ja halu kehittyä juoksijana on myös suuri.

Kati on siis kaikin tavoin rautainen ammattilainen ja hänen valmennuksessaan on mahdollista kehittyä hyvin monipuolisesti. Kati on myös ihanan positiivinen ja mahtava tsemppari. Hänen kanssaan pääsee haastamaan itsensä mutta aina hyvällä fiiliksellä ja treenien jälkeen on hymy huulilla. Kati on ihan huippu tyyppi!  

Lue Ilta-Sanomien juttu Tainasta ja Katista täältä!

Kimmo, 50+

Sain syksyllä 2018 nauttia Kati Lytsyn ammattitaitoisesta Personal Trainer -valmennuksesta. Tuo 10 kerran PT-setti oli täyttä dynamiittia! Läppärin ääressä kumaraan painunut ryhtini suoristui hämmästyttävän nopeasti, ja kaverit ihmettelivät, olenko kasvanut pituutta! 🙂 Tämä oli valmennuksen näkyvin, muttei suinkaan ainoa tulos.
 
Tehokas, hyvässä yhteistyössä minulle muokattu PT-setti oli todellinen täysosuma, johon sitoutui mielellään. Siinä käytiin huolellisesti läpi salitreenin tekniikkaa sekä monenlaisia hyödyllisiä, avaavia liikkeitä ja venytyksiä, laadittiin useita mielekkäitä ja motivoivia treeniohjelmia sekä kartoitettiin ja kohennettiin ravitsemustottumuksianikin (joiden kuvittelin olevan kunnossa). Valmennuksen ansiosta olen saavuttanut parempia tuloksia kuntosalilla ja kokenut enemmän iloa itsenäisestä harjoittelusta.
 
Kati Lytsy osoittautui juuri oikeanlaiseksi valmentajaksi minulle: vaativa ja tarkka ohjaaja, joka hahmottaa asiakkaan tilanteet ja haasteet nopeasti mutta samalla kokonaisvaltaisesti, tärkeitä yksityiskohtia unohtamatta. Kati on valoisa, iloinen, huumorintajuinen, räväkkä mutta rento ja helposti lähestyttävä henkilö, joka ei arkaile laittaa omia kokemuksiaan ja persoonaansa peliin, kun kannustaa ihmisiä panostamaan hyvinvointiinsa ja löytämään uusia ulottuvuuksia elämäänsä. Oli kaikin puolin ilo olla Kati Lytsyn valmennettavana!
 
PT Kati Lytsyn valmennusopit olivat hintansa arvoisia, ja ne kantavat pitkälle eteenpäin.

 

Katin oma tarina

Milloin muutoksen tekeminen saa niin sanotusti siivet alleen? Silloin, kun päätät mennä sinulle tärkeitä arvojasi kohti. Opiskeluaikana arvoni olivat erilaiset kuin nyt. Hauskanpito, vähäiset yöunet ja alkoholi menivät oman hyvinvoinnin edelle. Olen aina liikkunut, mutta terveellinen ja monipuolinen liikuntaa tukeva ruokavalio oli hakusessa. Uni oli mitä oli, ja nukuin pitkälle päivään asti ja silti tunsin itseni väsyneeksi.

Kun siirryin opiskelemaan ammattikorkea kouluun, halusin olla myös esikuva. Miten voisin opettaa toista, ja itse tehdä toisin? Rupesin tekemään töitä ensin mieleni kanssa. Mitä oikeasti haluan? Mitkä asiat ovat minulle tärkeitä? Mitä asioita kohti haluan mennä? Siinä vaiheessa aloin kiinnittämään enemmän syömisiini ja myös kohtuullistamaan alkoholinkäytön. Mitä enemmän tietoa imin itseeni, sitä paremmin myös pystyin tekemään muutosta, kun tiesin mitä olin tekemässä. Myös kuntosalitreenaaminen alkoi, kun sain koulusta siihenkin todella paljon työkaluja ja lisää tietoa. Salikärpänen iski oikein kovaa!

Olin tähän asti harrastanut paljon enemmän aerobista liikuntaa, ja nyt mukaan tuli kuntosalitreenit ja huomasin kropassakin muutoksen nopeammin. Vireystila alkoi olla ihan muuta ja aloin tykkämään aikaisista aamutreeneistä. Aloin hahmottamaan kokonaisuuden paremmin ja energiaa jäi päivän aikana muuhunkin kuin kouluun/töihin.

Oliko muutoksen tekeminen helppoa? Ei aina. Epämukavat tunteet ja ajatukset kuuluvat asiaan, kun harjoitellaan uusia tapoja. Mutta se on sen arvoista. Kaikille tulee hetkiä, kun muutoksen tekeminen on helppoa ja tuntuu kun asiat loksahtaisi paikoilleen. Mutta myös vastoinkäymiset ja epäonistumiset kuuluvat asiaan. Vain sillä tavalla voit oppia, mikä sinulle toimii!

Ota siis ensimmäinen askel jo tänään. Mikä olisi pienin mahdollinen teko, minkä voisit tehdä tavoitteesi eteen jo tänään?

MTV Uutisten juttu Katin muutoksesta täällä!

Ota yhteyttä

kati@katilytsy.fi

Sijainti

Helsinki

Helsinki

Seuraa minua