Polttarit

Polttarit ovat yksi tärkeimmistä päivistä ja siksi ohjelmankin on tärkeää olla ikimuistoinen! Tanssipolttarit on varma valinta käynnistämään päivän juhlinta ja päästään fiilistelemään omaa kehoa, löytämään lisää itsevarmuutta ja juhlistamaan päivää yhdessä! Mitään aijempaa kokemusta ei tarvita, tunti suunnitellaan aina osallistujien toivomusten ja lähtötason mukaan. Jos esimerkiksi ei haluta erillistä koreografiaa ja halutaan vaan fiilistellä, niin sekin on mahdollista!

Tunti suunnitellaan polttarisankarin mieltymysten mukaan, valittavana on:

Dancehall Queenstyle- Miten olisi kuumat jamaikalaiset bileet, jossa nauru on herkässä ja fiilis ihan katossa? Tämä polttaritunti vie teidät suoraan Jamaikalle palmujen alle. Dancehall Queen Style -tunneilla keskitytään Jamaikalaisten tanssijoiden keksimiin stepseihin ja dancehall queeneille tyypillisiin tyyleihin, lantion käyttöön, sheikkaukseen ja yleiseen fiilistelyyn. Tunnille on mahdollista lisätä akrobatia liikkeitä, jotka ovat tyypillisiä lajille. Tämän tunnin jälkeen olette täynnä mahtavaa naisellista asennetta ja itsevarmuutta!

Twerk- Girls, we run this world! Twerkkaus on kuumaa, hauskaa ja oiva valinta, jos haluatte oppia sheikkaamaan ja hallitsemaan lantion käyttöä ihan eri levelillä! Sisältö valitaan ryhmän tasolle ja mieltymyksille sopivaksi. Halutaanko räväkämpää ja hikisempää twerkkausta vai matalamman kynnyksen twerkkausta. Halutaanko koreaografiaa vai vaan fiilistelyä.


Kaikki huipentuu itse polttarisankarin omaan esiintymiseen valokeilassa näin halutessanne!

Tunnit pidetään Kalasatamassa, Helsinki Oriental Dance Studio Oy:ssä tai ulkona näin halutessanne. Jos teillä on oma paikka tiedossa, voimme keskustella siellä polttareiden järkkäämisen mahdollisuudesta. 

Kysymykset: kati@katilytsy.fi


175,00 €