Palaudu & voimistu!

3-6 kk kokonaisvaltaista hyvinvointia & energiaa lisäävä valmennus 

Palautuminen on supervoimasi!

Ymmärrämme palautumisen merkityksen usein vasta uupumisen tai ylikuormituksen jälkeen. Palautuminen tapahtuu silloin, kun lepo ja kuormitus ovat tasapainossa, elimistömme jarru, parasympaattinen hermosto aktivoituu. Kukaan meistä ei kuitenkaan ole kone, vahvemmatkin meistä väsyvät, joten siksi on tärkeää, että kalenterissa olisi myös aikaa rauhoittumiselle, palautumisella ja itsensä huolehtimiselle. Jos  sairastumme, meidän on vaikeaa auttaa muita, tehdä töitä tai muutenkaan elää meille merkityksellistä elämää. Arjesta tulee selviytymistä ja vaikutukset näkyvät monella elämän eri osa-alueella.

Nukun kyllä tarpeeksi, miksi silti herään väsyneenä?

Unen määrä ja palautuminen eivät mene aina käsi kädessä. Voimme nukkua 8h, mutta palautua yön aikana 0h, jolloin olo voi olla hyvin väsynyt aamulla. Unen laatu vaikuttaa siihen, heräämmekö väsyneenä vai virkeänä aamuun. Onneksi omiin rutiineihin voi vaikuttaa ja sitä kautta parantaa unen laatua. Se, miten liikumme päivän aikana tai ennen nukkumaanmenoa, tauotammeko töitä, miten ja mitä syömme, millainen kunto meillä on, miten pidämme huolta henkisestä hyvinvoinnista, uniergonomiasta, iltaruniineista ja valon ajoituksesta vaikuttavat muunmuassa uneen ja sen laatuun. 

Sopisiko valmennus teille?

Jos tunnistat seuraavat asiat arjessasi/työyhteisössäsi, valmennus sopii teille!

 • työpäivät menevät selviytymiseen ja paukkuja ei jää enää vapaa-ajalle
 • väsymys on vahvasti läsnä töissä ja vapaa-ajalla
 •  Nukahtaminen on vaikeaa,  heräilet yön aikana tai liian aikaisin
 • haluaisit alkaa panostamaan omaan hyvinvointiisi, mutta et tiedä mistä lähteä liikkeelle
 • teillä on työporukassa erilaisia hyvinvointihaasteita tai vedonlyöntejä, mutta ne jäävät haasteiksi, eikä niistä muodostu uutta elämäntapaa. 
 • arkesi on epäsäännöllistä ja haluaisit siihen muutosta
 • sinulla on haasteita laittaa omaa hyvinvointiasi etusijalle
 • viikonloput ja lomat eivät riitä palautumiseen ja haluaisit oppia palautumaan myös arkena
 • työyhteisössä porukka on jatkuvasti sairaslomalla tai puolikuntoisena
 • energia on hävinnyt työporukasta kokonaan
 • on vaikea keskittyä ja saada asioita tehdyksi

Palaudu & voimistu valmennus 


Teille, ketkä haluatte elää täysillä!

Kenelle:

Vähintään 10 henkilön yrityksille/työporukoille/johtoryhmälle. Teille, ketkä haluatte elää täysillä teille merkityksellistä elämää, saada lisää energiaa arkeen ja menestyä!

Mitä: 

3-6kk tuloksia ja hyvinvointia  aikaansaava valmennus. Kaikki saavat Firstbeat Bodyguard 3-mittalaitteen sekä Firstbeat life mobiilisovelluksen, jonka avulla jokainen näkee omaa reaaliaikaista dataa palautumisesta ja stressistä. Mittauksia voi tehdä rajattomasti 6kk aikana.  Valmennus sisältää sekä ryhmätason raportin että myös 2x45 minuuttia yksilövalmennusta Teamsissa tai lähitapaamisena. Jokainen asettaa valmentajan kanssa henkilökohtaiset tavoitteet ja tekee tilannekartoituksen. 

Valmennukseen kuuluu myös digisisältöä, jossa on joka kuukausi vaihtuva teema ja tehtävä. Valmennus lisää stressinhallintataitoja, tietoisuustaitoja,  itsensä johtamisen taitoja, tukee elämäntapamuutoksen teossa ja konkreettisia vinkkejä mm. rentoutumiseen ja mielen hyvinvointiin, joilla on iso merkitys palautumisessa. 

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella