Pysyviä muutoksia ja liikunnan iloa

Personal Training

Pysyviä muutoksia

 

Personal training

 

 

Tavoitteet todeksi!

Meistä jokainen on yksilö. Se mikä kaverillesi toimii, ei välttämättä toimikaan sinulle. Lähtötasomme ja kroppamme ovat erilaiset, ja siksi myös kroppa reagoi esimerkiksi stressiin ja treeniin eri tavalla. Valmennan aina yksilöllisesti ja läthötason ja tavoitteet huomioon ottaen. 

Treeniohjelma lähtötasosi ja tavoitteesi mukaisesti

Treeniohjelmaa rakennetaan sinun tavoitteittesi mukaisesti. Haluatko saada liikunnan osaksi arkeasi? Muuttaa kehonkoostumustasi? Pudottaa painoa? Saada lisää voimia ja jaksamista lasten lastesi kanssa leikkimiseen? Ohjelmaa laatiessa, otan huomioon arkesi, mahdolliset sairaudet ja rajoitteet sekä omat toiveesi. 

Yksilöllinen ruokavaliovalmennus ilman kieltolistoja

Ruokavaliovalmennuksen tarkoituksena on tukea hyvinvointiasi sekä elämäntyyliäsi – ei rajoittaa elämääsi. Tarkoitus on, että myös opit itse, mitkä asiat toimivat jo nyt arjessasi mitkä asiat taas eivät. 

Tuki, osaaminen ja tsemppi mukanasi kohti parempaa oloa

Valmennuksessani et ole yksin. Viikottaisen raportoinnin avulla pysyt itsekin kärryillä missä mennään ja miten viikkosi ovat menneet. Voit kääntyä puoleeni koska tahansa ja valmennuksessani sinun ei tarvitse miettiä, miten sinun kannattaisi milloinkin toimia!

 Valmennukspaketit räätälöitävissä asiakkaan mukaan. Esimerkki valmennus

Kohti muutosta (6kk, 2krt kk treenit 290€kk)

 

Ota yhteyttä!

Etävalmennus

 

 Tukea projektiisi!

Jos et asu Pääkaupunkiseudulla ja osaat hyvin treenata omatoimisesti, etävalmennus sopii sinulle!

Etävalmennuksessa voidaan myös keskittyä vain ruokapuoleen ja siihen tehtäviin muutoksiin ilman salitreeniä.

Valmennuspaketti sisältää:

Alkukartoituksen joko puhelimitse tai skypellä (veloitukseton)

Alkukartoituksen perusteella laaditut henkilökohtaiset harjoitusohjelmat joko salille, kotiin tai lenkkipolulle tavotteiden mukaisesti (päivityksineen).

Ruokaohjeistuksen/viikottaisen ravintovalmennuksen ja henkilökohtaisen esimerkki ruokavalion ja reseptit tukemaan projektia

 viikottaisen raportoinnin sähköpostitse tai soitellen

 139€/kk (3 kk minimi)

 

Ota yhteyttä!

Varaa aikasi maksuttomaan konsultaatioon

Etkö ole varma, mikä valmennus olisi sinulle hyvä? Olisinko oikea valmentaja sinulle? Varaa aikasi veloituksettomaan konsultaatioon niin katsotaan! Konsultaatio ei sido sinua mihinkään!

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.