Personal Training

Meistä jokainen on yksilö. Se mikä kaverillesi toimii, ei välttämättä toimikaan sinulle. Lähtötasomme ja kroppamme ovat erilaiset, ja siksi myös kroppa reagoi esimerkiksi stressiin ja treeniin eri tavalla. Valmennan aina yksilöllisesti ja läthötason ja tavoitteet huomioon ottaen. Jos esimerkiksi palautumisen kanssa on ongelmia, niin silloin kova treeni, jota ystäväsi tekee ei ole sinulle optimaalisin vaan voi jopa pahentaa tilannettasi. Teemme yhdessä sellaisia muutoksia, joita voit ylläpitää läpi koko elämän, ei vain 10 viikkoa.

Treeniohjelma kuntotasosi ja lähtötasosi mukaisesti

Treeniohjelmaa rakennetaan sinun tavoitteittesi mukaisesti. Haluatko saada liikunnan osaksi arkeasi? Muuttaa kehonkoostumustasi? Pudottaa painoa? Saada lisää voimia ja jaksamista lasten lastesi kanssa leikkimiseen? Ohjelmaa laatiessa, otan huomioon arkesi, mahdolliset sairaudet ja rajoitteet sekä omat toiveesi.  Jokainen ohjelma sisältää liikkuvuusohjelman, jonka avulla näen lähtötasosi, jotta ohjelmastasi ei tule liian helppo tai liian vaikea. Liikkuvuusohjelma toimii myös alkulämmittelynä.

Yksilöllinen ruokavaliovalmennus ilman kieltolistoja

Ruokavaliovalmennuksen tarkoituksena on tukea hyvinvointiasi sekä elämäntyyliäsi – ei rajoittaa elämääsi. Tarkoitus on, että myös opit itse, mitkä asiat toimivat jo nyt arjessasi mitkä asiat taas eivät. Saat joka kerta lisää tietoa, miksi niitä kasviksia kannattaa syödä, ja mitkä olisivat vaihtoehtoja hyville rasvanlähteille. Kun olet juhlissa tai työpaikka ruokailussa, osaat soveltaa saamaasi tietoa ja koota itse toimivan aterian, ilman että sinun pitäisi ottaa omia ruokiasi joka paikkaan. Valmennuksessa saat myös työkaluja siihen, kuinka saada tunnesyöminen kuriin.
Ruokavalmennuksessa otan huomioon myös nykyisen tilanteesi lisäksi myös mahdolliset ruoka-aineallergiat ja yliherkkyydet . Lihaa ja maitorahkaa ei ole siis pakko syödä vaan löydetään ne sinulle toimivat ratkaisut!

Tuki, osaaminen ja tsemppi mukanasi kohti parempaa oloa

Valmennuksessani et ole yksin. Sinun ei tarvitse turvautua googleen tai jäädä pohtimaan iltasanomien treeniotsikoita, vaan voit suoraan kysyä minulta, onko tämä asia todella näin ja toimisiko tämä sinun kohdallasi! Asetamme yhdessä sinulle välitavoitteet, joiden avulla huomaat paremmin onnistumisesi ja saavutat sen mitä tulit valmennukselta hakemaan. Jokaisen matka on erilainen, siksi osaamiseni ja tukeni on sinun! Viikottaisen raportoinnin avulla pysyt itsekin kärryillä missä mennään ja miten viikkosi ovat menneet. Voit kääntyä puoleeni koska tahansa ja valmennuksessani sinun ei tarvitse miettiä, miten sinun kannattaisi milloinkin toimia!

i

 Ensimmäisellä tapaamisella määritetään tavoitteet, joiden ympärille valmennus rakennetaan. Konsultaatio on aina veloitukseton, eikä sido sinua mihinkään! Suosittelen sinulle myös millaista valmennuskokonaisuutta suosittelen sinulle.

Jos tarvitset vain kuntosalille ohjelmat ja ruokavalio-ohjeistusta, suosittelen etävalmennusta. 

 

 

Etävalmennus – valmennus
99€/kk (sis.alv)

Etävalmennus sopii sinulle joka treenaat omatoimisesti. Etävalmennuksessa voidaan myös keskittyä vain ruokapuoleen ja siihen tehtäviin muutoksiin ilman salitreeniä.

Valmennuspaketti sisältää:

60 min aloitustapaamisen joko valmennettavan matkustusmahdollisuuksien mukaan tai Skypen välityksellä.

Alkukartoituksen perusteella laaditut henkilökohtaiset harjoitusohjelmat (päivityksineen).

Ruokavaliomallin+ reseptit tukemaan tavotteitasi.

Viikottaiset kotitehtävät tavotteesi huomioon ottaen ja viikottaisen raportoinnin.

Puhelin- ja sähköpostituen.

Kesto 3-6kk

Ota yhteyttä

kati@katilytsy.fi

Sijainti

Helsinki

Helsinki

Seuraa minua