Personal training

Liikunnan iloa & pysyviä muutoksia 

Yksilöllistä valmennusta Helsingissä & etänä

Personal Training

Tavoitteet todeksi!


Meistä jokainen on yksilö. Se mikä kaverillesi toimii, ei välttämättä toimikaan sinulle. Lähtötasomme ja kroppamme ovat erilaiset, ja siksi myös kroppa reagoi esimerkiksi stressiin ja treeniin eri tavalla. Valmennan aina yksilöllisesti ja lähtötasosi ja tavoitteesi huomioon ottaen.

Olen koulutukseltani myös psyykkinen valmentaja. Jotta muutoksesta tulisi pysyvä, on tärkeää valjastaa myös mieli muutokseen. Oletko yrittänyt pudottaa painoa monesti tuloksetta? Jojoilua? Tunnesyömistä? Liikaa tunteisiin ja ajatuksiin samaistumista? Ajattelet, ettet onnistu kuitenkaan? Valmennuksiini sisällytän sekä psyykkistä että fyysistä valmennusta, ja myös aina asiakkaan toiveet ja odotukset huomioonottaen! Muutoksen tekeminen ei ole tiedonpuutteesta kiinni!

Treeniohjelma lähtötasosi ja tavoitteesi mukaisesti

Treeniohjelmaa rakennetaan sinun tavoitteittesi mukaisesti. Haluatko saada liikunnan osaksi arkeasi? Muuttaa kehonkoostumustasi? Pudottaa painoa? Saada lisää voimia ja jaksamista lasten lastesi kanssa leikkimiseen? Ohjelmaa laatiessa, otan huomioon arkesi, mahdolliset sairaudet ja rajoitteet sekä omat toiveesi. Treenit voivat tapahtua kuntosalilla, uimahallilla tai ulkona. 

Yksilöllinen ruokavaliovalmennus ilman kieltolistoja

Ravintovalmennuksen tarkoituksena on tukea hyvinvointiasi sekä elämäntyyliäsi - ei rajoittaa elämääsi. Tarkoitus on, että myös opit itse, mitkä asiat toimivat jo nyt arjessasi mitkä asiat taas eivät. Jos et voi sietää maitorahkaa, sitä ei myöskään tarvitse opetella syömään. Rakennamme sinulle toimivan ruokailumallin, joka sopii juuri sinulle! Voimme tehdä myös yhteisen kauppareissun, joka on avannut monen asiakkaan silmiä! 

Tuki, osaaminen ja tsemppi mukanasi kohti parempaa oloa

Valmennuksessani et ole yksin. Viikottaisen raportoinnin avulla pysyt itsekin kärryillä missä mennään ja miten viikkosi ovat menneet. Voit kääntyä puoleeni koska tahansa ja valmennuksessani sinun ei tarvitse miettiä, miten sinun kannattaisi milloinkin toimia! Käytän valmennuksissani syketribe valmennusalustaa, jonne päivitän ohjelmat ja joka toimii sinulle treenialustana ja sitä kautta myös tsemppaa sinua liikkeelle.

Ohjauspaikat:

Voimalaitos Merihaka (Hakaniemi)

Liikuntamylly (Myllypuro)

Töölön kisahalli (Töölö)

Huom! Voit maksaa valmennuksen myös smartum liikuntaseteleillä, epassilla tai eazybreakilla.


Unelmat todeksi valmennus

- sinulle, joka haluaa tehdä pysyvän elämäntapamuutoksen, löytää liikunnanilon ja saada energisyyden takaisin arkeen!

- haluat pudottaa painoa, kiinteytyä, muokata kroppaasi tai ylipäätään viihtyä paremmin kropassasi!

- päästä eroon kivuista ja kolotuksista, olla notkeampi ja toimintakykyisempi

- jaksaa paremmin arjen ja kiireen keskellä, parantaa ajanhallintaasi

- saada kengät jalkaan ongelmitta ja herätä päivään energisenä ja hyvinvoivana

- tehdä parempia ruokavalintoja arjessa ja juhlissa, päästä eroon mustavalko-ajattelusta ja oppia herkuttelemaan ilman morkkista ja silti saada haluamiasi tavoitteita!

- saada liikunta säännölliseksi osaksi arkea. Salitreenin lisäksi mahdollista kokeilla uusia lajeja! Oppia uimaan, saada juoksutekniikka kuntoon, nyrkkeillä, kahvakuulailla, suppailla, twerkata tai vaikka kokeilla acrobatiaa!

- laadimme sinulle ruokavalion, joka sopii SINUN arkeesi ja sinun mieltymyksiin (maidoton, kasvis..) ja auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi

-ohjelmat salille/ulos/kotiin/lenkkipolulle tavoitteesi mukaisesti joita päivitetään säännöllisesti kehityksen varmistamiseksi. Ohjelmat sekä parantavat liikkuvuuttasi, hapenottokykyäsi, sekä lihaskuntoasi

- syketribe valmennusalustan käyttö, jossa saat ohjelmat kuvina+ videoina, sekä voit seurata treenejäsi sekä esimerkiksi unta.

- mahdollisuus käydä myös yhdessä esimerkiksi kaupassa

- psyykkinen valmennus, joka on mahdollista sisällyttää valmennukseen tukemaan pysyvää muutosta.

Tapaamiset esimerkiksi 1krt/vko tai 2 krt/vko


Tehokkaasti tuloksiin

Tehokkaasti tuloksiin -valmennus

- edistyneemmälle treenaajalle, jolle omatoimisesti treenaaminen ei ole ongelma

- innostuneemmalle ja motivoituneelle treenajalle, joka kaipaa uutta boostia ja kehitystä omiin treeneihin

- sopii myös hyvin kehonmuokkaukseen, esim rasvanpolttoon, lihaksen kasvatukseen

- ruokavalio, joka laaditaan sinun arkeesi sopivaksi ja jonka avulla saavutat omat tavoitteesi

- treeniohjelmat salille/kotiin, joilla lisäät liikkuvuuttasi, parannat kuntotasoasi sekä muokkaat kroppaasi haluamaasi suuntaan

- viikottainen raportointi/seuranta kehittymisesi takaamiseksi

- mahdollista myös sisällyttää valmennukseen psyykkistä valmennusta

- haluat salitreenistä tukea muuhun lajiisi, juoksuun, tanssiin tai vaikkapa golfiin

-syketribe valmennusalustan käyttö, jolla voit seurata edistymistäsi

- monipuolinen liikunta osaksi arkea! Jos haluat salitreenin lisäksi kokeilla muita lajeja, voimme käydä myös yhdessä uimassa, nyrkkeillä, kahvakuulailla, treenata ulkona, kokeilla crossfittiä, suppailua, mitä mieleen juolahtaa!

- Tapaamisia n. 1-4krt/kk

- Hinta 2 krt/kk 290€ 

Huom! Hinta ei sisällä sisäänpääsymaksua salille tai jos haluat esimerkiksi tekniikkaopetusta uimiseen, asiakas kustantaa mahdolliset lisäkulut. 

Etävalmennus

 Tukea matkallesi etänä!

Jos et asu Pääkaupunkiseudulla ja osaat hyvin treenata omatoimisesti, etävalmennus sopii sinulle! Perustekniikat salilla on hyvä siis olla hallussa. 

Valmennuspaketti sisältää:

Alkukartoituksen joko puhelimitse tai skypellä (veloitukseton)

Alkukartoituksen perusteella laaditut henkilökohtaiset harjoitusohjelmat päivityksineen (kuntosali, kotitreeni, aerobinen harjoittelu, liikkuvuusharjoittelu+ kehonhuolto) 

Ruokavalion viemään sinua kohti tavoitteitasi sekä päivitykset

Viikottaisen kehityksen seurannan/viestinnän sähköpostin välityksellä

Mahdollisuus liittää face to face tapaamisia etävalmennuksen tueksi tai esimerkiksi Teamsin kautta psyykkistä valmennusta/liikkuvuustreeniä.

159€/kk (3 kk minimi)

Etävalmennus+ 1 tapaaminen kk: 220€/kk

Voit maksaa myös seuraavilla liikuntaeduilla

Varaa aikasi veloituksettomaan konsultaatioon!

Etkö tiedä mistä aloittaa tai mikä voisi olla sinulle sopivin valmennus? Varaa aika veloituksettomaan motivaatio tapaamiseen kanssani, jossa kartoitamme tämän hetkisen tilanteesi ja suunnittelemme seuraavat stepit miten onnistut! 

Löydät minut myös somesta!