"Muutos alkaa päätöksestä"

Personal training

PK-seudulla & etänä

Elämäsi viimeinen muutosyritys alkaa nyt!

"Tiedän miten pitäisi liikkua ja syödä, mutta en saa itseäni niskasta kiinni" 


Kuulostaako tutulta? Pelkkä tieto ei saa suoraan muutosta aikaan, vaan tarvitaan säännöllisiä tekoja. Jotta voimme mennä eteenpäin muutoksessa, on tärkeää tiedostaa, mistä lähdemme liikkeelle.  Mihin asioihin haluat muutosta ja mikä on toisin kun nämä asiat muuttuvat. Ympäristön merkitys muutoksessa on suuri, siksi on myös tärkeää, että ympäristö tukee muutosta ja sinulla on tukea matkallasi! Lähdemme päivittämään vanhoja ajatus- ja toimintamallejasi, jolloin pääset tavoitteisiisi. Vanhoilla tavoilla ja ajatuksilla saamme vain samankaltaisia tuloksia. 

Valmennusta sinulle, joka haluaa voida hyvin kokonaisvaltaisesti!

 Yleensä lähdemme liian nopeasti liian isoilla muutoksilla liikkeelle, joita emme pysty ylläpitämään paria viikkoa pidempää. Tällöin muutosmatka myös yleensä lopahtaa parin viikon jälkeen repsahdukseen tai flunssa kierteeseen. Jos olemme olleet liikkumatta monta vuotta tai koko elämämme ajan, ei hetkittäinen suunnanmuutos auta, vaan on lähdettävä muuttamaan rutiineja asia kerrallaan. Tehdä sellaisia muutoksia, joita pysyt pitämään yllä ensi vuonnakin ja haastavina viikkoina.

Valmennuksen keskiössä olet sinä, sinun arkesi.  Millainen arkesi on? Millaiset muutokset ovat realistista ylläpitää arjessasi? Autan sinua sekä liikunnan, että myös ruokapuolen osalta unohtamatta henkistä hyvinvointia. Valmennustapaamiset voi siis käyttää hyvin esimerkiksi ravintovalmennukseen, voimme käydä yhdessä kaupassa, tai jos motivaation kanssa on haasteita, voimme pitää psyykkisen valmennuskerran. Rakennamme sinun tavoitteitasi tukevan kokonaisuuden! 

 Haluan taata asiakkailleni turvallista ja kehittävää treeniä, jonka vuoksi palveluihini on tullut myös Firstbeat life unen, palautumisen, stressinhallinan ja liikunnan seurantasovellus, jonka avulla voin auttaa asiakkaitani jaksamaan paremmin arjessaan ja ennaltaehkäisemään ongelmien syntymistä. Näin näämme, miten palaudut harjoittelusta ja että voimavarasi lisäätyisivät valmennuksen myötä. 

Myös painonpudotuksessa isoimmat haasteet ovat stressi ja univaje. Jos nukumme huonosti, emme tule samasta määrää ruokaa kylläiseksi, eli meidän on myös haastavampi tehdä hyvinvointiamme tukevia ruokavalintoja, kun kroppa huutaa hiilareita ja herkkuja. Väsyneenä ei tee myöskään mieli lähteä ensimmäisenä treenaamaan. Siksi katsomme nämä asiat kuntoon, jotta sinä voit onnistua ja päästä omiin tavoitteisiisi!


Yleisimpiä syitä, miksi asiakkaat hakeutuvat valmennukseen 

 • Ollaan kyllästytty sen hetkiseen tilanteeseen ja halutaan tehdä kokonaisvaltainen muutos. 
 • Oma keho ei tunnu omalta, ja halutaan voida hyvin omassa kehossa ja mielessä.    
 • Kilot eivät tunnu lähtevän ja on halua pudottaa painoa fiksusti ja pysyvästi. 
 • Halutaan uniasiat kuntoon ja herätä aamulla virkeämpänä
 • Halutaan että kroppa on notkeampi ja kivuttomampi
 • Halutaan treenata turvallisesti ja tehdä liikkeet oikein
 • Halutaan kehittyä salitreenissä 
 • Halutaan parantaa kestävyyskuntoa
 • Halutaan jaksaa vielä monen vuodenkin päästä ja pysyä kunnossa
 • Halutaan polttaa rasvaa tai saada lisää lihasmassaa
 • Halutaan saada liikunta säännölliseksi omaan arkeen 
 • Halutaan innostua liikunnasta, ettei se olisi pakkopullaa
 • Mahtua paremmin vaatteisiin ja nauttia omasta kehosta


Pysyvästi tuloksiin- valmennus


Tämä valmennus on sinulle, joka haluaa tuloksia ja ei halua enää jojoilla! Suosittelen tätä valmennusta myös sinulle, kenellä on ollut taukoa liikkumisesta, Liikunta ei ole vielä rutiini ja tarvitset enemmän tsmeppiä ja tukea aloitukseen! Tämä on viimeinen muutoksesi!


​- Tapaamisia 4krt /kk, kesto 6-12kk (kesto 60 min) 

-alku lihaskunto- ja liikkuvuustestit asiakkaan näin halutessaan

- ohjelmat, joilla pääset tavoitteisiisi, sanot hyvästi jäykkyydelle, lisäät voimatasojasi ja viet kehittymisesti uudelle tasolle. Päivitämme myös aina ohjelmasi, niin pidämme kehitystäsi yllä.

- Rajaton yhteydenpito valmentajan kanssa, ei enää googlettamista!

- Seuranta Trainero sovelluksen kautta, jonka avulla päivitämme myös ohjelmaasi edistymisesi mukaan ja seuraamme treenipainojasi.

- Trainero sovelluksen kautta voit seurata myös mm. painoa, ympärysmittoja, askeleittesi määrää jne. Saat sovellukseen myös tekniikkavideot, joten muistat liikkeet myös paremmin itsekin omalla ajallasi.

- Firstbeat life palautumisen, unen, stressin sekä liikunnan seuranta sovellus. Kehittävä treeni on sellaista, mistä myös palaudut! Sovellus antaa lisätukea ja motivaatiota matkallesi ja näemme miten kuormittavia päiväsi ovat ja miten kuntosi kehittyy. 

- valmennuksen avulla lisäät voimavarojasi ja saat lisää energiaa arkeesi. Näin voit nauttia enemmän elämästäsi!

- Viikkoraportointi edistymisesi seurantaan. Viikottaisen raportoinnin avulla voimme heti reagoida, jos jokin asia ei toimi tai jokin osa-alue tarvitsee enemmän huomiota. Tarkoituksena on tehdä sinusta hyvinvointisi paras asiantuntija!

- viikkosuunnitelma treeneihisi, miten yhdistää voimaharjoittelu ja omat treenit  esim. golf, juoksu tai tanssiharjoitukset viikkoon?

- Mahdollisuus käyttää myös tapaamisia salitreenien lisäksi mm. yhteiseen kauppareissuun, ulkotreeniin, juoksutekniikkaan, nyrkkeilyyn tai vaikka uimaopetukseen 


Tämän valmennuksen aikana sinun EI tarvitse sanoa ei ystävillesi, muulle elämälle ja alkaa herkkulakkoon. Tarkoituksena on rakentaa sellaisia tapoja, joita voit ylläpitää läpi koko elämäsi. On helpompaa tehdä 1kk tehospurtti kuin pitää saavutetut tulokset vuodesta toiseen. Teemme valmennuksessa sellaisia muutoksia, joiden avulla hyvinvointisi lisääntyy. 

Asiakkaan suusta: " En tiennyt, että paino voi pudota -7kg vaikka olen käynyt syömässä ravintolassa ja välillä syönyt herkkuja!


Hinta: 540€/kk (4 tapaamista/kk) 

399€/2 tapaamista kk


Ohjauspaikkoina toimivat:

Voimalaitos Merihaka (Hakaniemi) 

Tikkurila (Tikkurilan uimahalli) 

Liikuntamylly (Myllypuro) 

Huom! Voit maksaa valmennuksen myös smartum liikuntaseteleillä, epassilla tai eazybreakilla.

Valmennuspaketti ei sisällä kertamaksua salille (3-10€)   

Salikortit

Voimalaitos Merihaka

10/12€ 

1KK kortti 45€/35€

Liikuntamylly: 3,8€/krt- 

10 kerran kortti/kuukausikortti 28e

Tikkurilan uimahalli:

7€/krt


Valmennuksessa pysymme koko ajantasalla siitä, miten hyvinvointisi ja projektisi etenee  Trainero liikuntasovelluksen & Firstbeat life hyvinvointipalvelun avulla! 

Duo treeni

Onko sinulla puoliso tai kaveri jonka kanssa haluaisit alkaa treenaamaan? Duo treeni on silloin oiva vaihtoehto! Duo treeni on hauska ja tehokas tapa saada treeniopastusta ja saavuttaa tavoitteesi yhdessä kummankin hyvinvointia tukien ja edistäen. Pidät myös todennäköisemmin kiinni harjoitusaikataulustasi, kun sovit siitä yhdessä myös jonkun muun kanssa. On vaikeampi muuttaa suunnitelmaa, kun tietää, että toinenkin on sitoutunut treeniin! Duo treenin voi hyvin toteuttaa esimerkiksi salilla tai sitten esimerkiksi ulkona treenaten (nyrkkeily, kehonpaino, liikkuvuus..)  Duo treeni kerran voi ostaa myös lahjaksi, jos haluat kokeilla yhdessä treenaamista! 


Esimerkkejä Duo hinnoista: 

1x treeni kuukaudessa : 199 € (jaetaan osallistujien kesken) 

 2x treeniä kuukaudessa: 380€/kk (Jaetaan osallistujien kesken) 

4x treeniä kuukaudessa:  570€ /kk. (Jaetaan osallistujien kesken)

Etävalmennus sinulle, joka haluaa viedä kehityksen uudelle tasolle! 

Jos et asu Pääkaupunkiseudulla ja osaat hyvin treenata omatoimisesti, etävalmennus sopii sinulle! Perustekniikat salilla on hyvä siis olla hallussa, koska etävalmennuksessa kommunikoimme lähinnä valmennussovelluksen ja videoiden välityksellä. 


Mikäli tunnistat itsesi alla olevista lauseista, valmennus sopii sinulle! 

 • käyt salilla tai treenaat kotona, mutta et saa haluttuja tuloksia. Treenit jumittavat paikallaan. 
 • kamppailet jaksamisen ja unen kanssa, haluaisit saada lisää energiaa ja virtaa päivääsi!
 • sinulla on haasteita ruokapuolen kanssa
 • kaipaisit apuja liikuntaviikon suunnittelun kanssa, kuinka yhdistää aerobinen ja voimatreeni? Kuinka kehittyä salilla ja samalla myös parantaa omaa kuntoa? 
 • sinulla on haasteita stressinhallinnan ja palautumisen kanssa. Päivät menevät selviytymiseen ja voimavaroja ei tahdo jäädä liikkumiseen tai ruuan tekemiseen. Nykyiset ruokavalintasi heikentävät terveyttäsi ja olo on kaikkea muuta kuin hyvä. 
 • Haluaisit panostaa itseesi ja löytää voimakkaan ja energisen itsesi! 


   Psyykkinen valmennus (sopii hyvin etänä toteutettavaksi!) 

Riko haitalliset uskomukset, jotka pidättelevät sinua & onnistu!


Psyykkinen valmennus on sinulle, joka tietää kyllä, mitä pitäisi tehdä, jotta onnistuisi, mutta et vaan saa aikaiseksi. Mielemme on avain pysyvään muutokseen, ja se voi hyvin usein olla syy siihen, miksi emme ponnisteluista huolimatta onnistu. Miksi kuitenkin niin monet epäonnistuvat yrittäessään muuttaa elämäntapojaan paremaan? Kyse ei ole itsekurista tai siitä, että selkäranka puuttuisi

" Olen laiska, saamaton, liikunnallisesti lahjaton, ei tästä kuitenkaan tule mitään.."

Psyykkisessä valmennuksessa paneudumme mielesi syövereihin, rajoittaviin uskomuksiin ja opit oivaltamaan, miten muutos onnistuu. Pysyvästi. 

Jos tunnistat itsesi seuraavista väittämistä, suosittelen valmennusta sinulle: 

 • Epäonnistumisen tullessa kohdallesi ajattelet " tiesin, että en onnistui kuitenkaan. sama luovuttaa!"
 • "En pysty", "en osaa", "epäonnistun", "olen laiska ja saamaton", kuuluvat sanavarastoosi
 • työpäivän jälkeen sinun on vaikea motivoitua liikkeelle lähtemiseen, vaan valitset sohvan lenkkareiden sijasta
 • Sinulla on negatiivinen minäkäsitys itsestäsi ( olen laiska, ruma, saamaton, liikunnallisesti lahjaton, sokerihiiri)
 • Repsahduksen sattuessa heität hanskat tiskiin, "sama lopettaa yrittäminen".
 • Huono sää, ajanpuute tai väsymys on usein syy treenin skippaamiselle
 • Sinulla on erilaisia sääntöjä ja uskomuksia liikuntaan ja syömiseen liittyen. "Ei saa syödä klo kuuden jälkeen, treeni ei ole tehokas, jos se ei ole kestoltaan 1h, pitää liikkua viikossa vähintään 3 kertaa tai siitä ei ole hyötyä, hiilarit lihottaa."
 • jätät monesti esimerkiksi kuntosalille tai uimahalliin menemisen välistä häpeän tai ahdistuksen vuoksi
 • sinun on vaikea kohdata negatiivisia ahdistavia tunteita ja ajatuksia, syöt monesti tunteesi piiloon tai yrität siirtää ne sivuun ja hakea hetkellistä hyvää oloa
 • Ajattelet asioista hyvin mustavalkoisesti. Olet joko hyvä tai huono

Kerro, mikä valmennuksista kiinnostaa sinua, niin olen sinuun yhteydessä!

Mitä sanovat asiakkaani?

Tina Stenman

 Suosittelen todella paljon valmentaja Kati Lytsyä, olen nyt toista vuotta hänen valmennuksessa ,ennen sitä en oikeastaan ollut tehnyt mitään muuta kun töitä, mutta kovat päivittäiset niska säryt olivat niin kovat ja kun lääkäri sanoi että mene kuntosalille niin nyt oli pakko voittaa salipelko. Onneksi löysin sattumalta Katin facebookin kautta ja siitä se alkoi.

Katista on ollut suuri apu, niska säryt hävinnyt,kunto on kasvanut ja pikkuhiljaa on epävarmuuden tunne häviämässä, Kati on saanut minut tekemään sellaisia kunto juttuja mitä en olisi ikään uskonut näin pian 60 vuotiaana tekemään. Kati on valmentajana sympaattinen,kuunteleva ja välittävä ja ymmärtää ihmisten erillaisuuden ja jaksaa neuvoa uudestaan ja uudestaan . Videossa noin vuosi sitten tehty karhunkävely juoksuradan ympäri.

Ja voi että kun Olin itsestäni ylpeä. Oli todella hyvä päätös ryhtyä Katin valmennettavaksi,on antanut minun arkielämään pienen pippurisen mausteen jota ei voi olla ilman." 

             Taina Lanne

Moikka, nimeni on Taina ja olen ollut Katin asiakkaana jo muutaman vuoden.

Tapasin Katin ensimmäistä kertaa noin viisi vuotta sitten. Olin aloittanut elämäntapamuutoksen jo muutama vuosi aiemmin mutta tarvitsin silloin apua jumittavan painon vuoksi. Ylipainoa minulla oli silloin vielä noin 15kg ja olo aika lannistunutkin asian suhteen. Olin itsekseni vähentänyt vain ruoan määrää ja kroppa oli tiukasti säästöliekillä. Kati laittoi minut ensimmäiseksi syömään lisää terveellistä ruokaa ja pääsin yli vuoden kestäneestä painon jumituksesta.
Kati on kuitenkin valmentajana paljon muutakin kuin vain ruokavalioiden ja kuntosaliohjelmien laatija. Hän valmentaa ihmistä tinkimättömällä ammattitaidolla ja suurella sydämellä ottaen huomioon ihmisen koko elämäntilanteen ja myös psyykkisen puolen.

Katin vaikutus omaan elämääni on ollut monella tapaa todella suuri. Tärkeimpänä asiana onnistunut ja pysyvä elämäntapamuutos mutta myös uusien haasteiden rohkea vastaanottaminen ja itseluottamuksen kasvu jonka vaikutukset näkyvät kaikilla elämäni osa alueilla.
Luonteeltaan Kati on positiivinen, ihanan aurinkoinen persoona ja hän saa tällaisen jännittäjä luonteenkin kuin minä rentoutumaan ja uskomaan omiin kykyihinsä. Viimeisimpänä esimerkkinä tästä on parisen viikkoa sitten juoksemani elämäni ensimmäinen puolimaratoni. Haaste jossa Kati oli tukena ensimmäisestä ajatuksesta maaliviivalle asti. Kati on yksi parhaimmista ihmisistä joita olen elämäni aikana kohdannut ja on todellinen ilo olla hänen asiakas.
Jos siis kaipaat kokonaisvaltaista muutosta ja hyvää oloa en voi kuin lämpimästi suositella tätä energiapakkausta."

Voit maksaa myös seuraavilla liikuntaeduilla

Varaa aikasi veloituksettomaan konsultaatioon!

Etkö tiedä mistä aloittaa tai mikä voisi olla sinulle sopivin valmennus? Varaa aika veloituksettomaan motivaatio tapaamiseen kanssani, jossa kartoitamme tämän hetkisen tilanteesi ja suunnittelemme seuraavat stepit miten onnistut! 

Löydät minut myös somesta!