"Muutos alkaa päätöksestä"

Personal training Helsinki

Liikunnan iloa & pysyviä muutoksia 10 vuoden kokemuksella

" Nyt tarttis varmaan tehdä jotain!"

Valmennusta sinulle, joka haluaa tuloksia ilman arpapeliä!


Tulosten saaminen ei ole aina helppoa ja tiedän sen myös omakohtaisesta kokemuksesta! Mukavuusalueelle on helppo jäädä, mutta ainainen väsymys ja saamattomuus, eivät ole mukavia tunteita. Tiedät, että pystyisit vaikka mihin, mutta ei ole vain voimavaroja. Mistä lähteä liikkeelle? Mitä siellä salilla kannattaisi tehdä?  Mutta sen voin sanoa, että omaan hyvinvointiin ja terveyteen panostaminen on kaiken työn arvoinen! Kaikki muutos lähtee ensimmäisenä meidän päästämme, kun meille tulee halu muuttaa elämämme suuntaa. Ja siinä minä voin auttaa sinua, kulkea rinnallasi tukipilarina.  Jos mitään ei muuta, mikään ei muutu ja olemme samassa pisteessä ensi vuonnakin. 

Treeniohjelmat & ruokavalio lähtötasosi, tavoitteesi yksilöllisesti huomioiden

Se, miten kaverisi treenaa ja syö, ei saata olla sinulle oikea hyvinvointia kohentava valinta. Yleensä lähdemme liian nopeasti liian isoilla muutoksilla liikkeelle, jolloin homma lopahtaa parin viikon jälkeen repsahdukseen tai flunssa kierteeseen. Jos olemme olleet liikkumatta monta vuotta tai koko elämämme ajan, ei kannata lähteä täysillä liikkeelle vaan sellaisilla muutoksilla, joita voimme ylläpitää haastavinakin viikkoina ja aikoina. Treenaamalla fiksusti, palaudut myös treenistäsi, ja silloin kun palaudut, myös kehityt. Firstbeat sovelluksen avulla pystyn antamaan sinulle myös täsmä vinkkejä ja voimme katsoa yhdessä tämän hetken rutiinejasi ja miettiä niihin sopivia uusia hyvinvointiasi tukevia rutiineja. Miltä siis tuntuisi herätä aamulla virkeänä ja oikeasti nauttia liikunnasta ja omasta kropasta? Kaikki se on mahdollista!

Yleisimpiä syitä, miksi asiakkaat hakeutuvat valmennukseen 

 • Halutaan herätä virkeänä päivään 
 • Kilot eivät tunnu lähtevän ja on halua pudottaa painoa fiksusti. 
 • Arki tuntuu selviytymiseltä, ei jää paukkuja treeniin tai järkeviin ruokavalintoihin. 
 • Halutaan päästä kivuista eroon 
 • Halutaan treenata turvallisesti ja tehdä liikkeet oikein
 • Halutaan kehittävää treeniä ja sellaista, mitä ei tulisi yksin tehtyä. Haastaa itseämme ja nähdä, kuinka vahvoja oikeasti olemmekaan!
 • Halutaan parantaa kuntoa, ettei portaiden nousu tai metrolle juokseminen tunnu maksimisuoritukselta. 
 • Halutaan jaksaa vielä monen vuodenkin päästä ja saada lisää voimaa ja muotoja kroppaan
 • Halutaan parempaa unta, palautumista ja stressinhallintaa
 • Halutaan jaksaa paremmin myös töissä ja jaksaa leikkiä lasten kanssa
 • Halutaan saada liikunta säännölliseksi omaan arkeen ja niin, että se myös pysyy säännöllisenä haastavien aikojenkin yli.
 • Halutaan innostua liikunnasta ja kokeilla uusia lajeja (kahvakuula, nyrkkeily, uinti, tanssi, toiminnallinen treeni, pallopelit..) ja saada ideoita miten treenata vaikka mökillä
 • Halutaan muokata kehoa esim tavoitteellista rasvanpolttoa, kasvattaa voimaa & lihasta ja saada sporttisia muotoja kroppaan
 • Mahtua paremmin vaatteisiin ja nauttia omasta kehosta.


Tässä esimerkki suosituimmasta valmennuspaketista

Pysyvästi kuntoon- valmennus


​- Tapaamisia 4krt /kk, kesto 6-12kk (kesto 60 min) 

- Ohjelmat tavoitteesi & lähtötasosi mukaisesti ( saliohjelma, liikkuvuusohjelma, kuntoa kohottava harjoittelu sekä ravinto-ohjelma)

- Jatkuva seuranta trainero sovelluksen kautta, jonka avulla päivitämme myös ohjelmaasi edistymisesi mukaan. 

- Trainero sovelluksen kautta voit seurata myös mm. painoa, ympärysmittoja, askeleittesi määrää jne. Saat sovellukseen myös tekniikkavideot, joten muistat liikkeet myös paremmin itsekin

- Firstbeat life palautumisen, unen, stressin sekä liikunnan seuranta sovellus. Kehittävä treeni on sellaista, mistä myös palaudut!

- viikottainen raportointi ja yhteydenpito valmentajan kanssa trainerossa/whatsapissa

- viikkosuunnitelma treeneihisi, miten yhdistää voimaharjoittelu ja omat treenit  esim. golf, juoksu tai tanssiharjoitukset viikkoon?

- Mahdollisuus käyttää myös tapaamisia salitreenien lisäksi mm. yhteiseen kauppareissuun, ulkotreeniin, juoksutekniikkaan, nyrkkeilyyn tai vaikka uimaopetukseen (tekniikat kuntoon!)  Asiakkaan mieltymysten mukaan!

Hinta: 470€/kk

Ohjauspaikkoina toimivat:

Voimalaitos Merihaka (Hakaniemi)  

Liikuntamylly (Myllypuro) 

Huom! Voit maksaa valmennuksen myös smartum liikuntaseteleillä, epassilla tai eazybreakilla.

Valmennuspaketti ei sisällä kertamaksua salille  

Salikortit

Voimalaitos Merihaka :

Kertamaksu 12€

10 x kortti (voimassa 6kk) 100€/90€

1KK kortti 45€/35€

Liikuntamylly: 3,8€/krt- 

10 kerran kortti/kuukausikortti 28e


Valmennuksessa pysymme koko ajantasalla siitä, miten hyvinvointisi ja projektisi etenee! 

Etävalmennus sinulle, joka haluaa tuloksia paikasta huolimatta!

Jos et asu Pääkaupunkiseudulla ja osaat hyvin treenata omatoimisesti, etävalmennus sopii sinulle! Perustekniikat salilla on hyvä siis olla hallussa.


Mikäli tunnistat itsesi alla olevista lauseista, valmennus sopii sinulle! 

 • käyt salilla tai treenaat kotona, mutta et saa haluttuja tuloksia. Treenit jumittavat paikallaan. 
 • kamppailet jaksamisen ja unen kanssa, haluaisit saada lisää energiaa ja virtaa päivääsi!
 • sinulla on haasteita ruokapuolen kanssa
 • kaipaisit apuja liikuntaviikon suunnittelun kanssa, kuinka yhdistää aerobinen ja voimatreeni? Kuinka kehittyä salilla ja samalla myös parantaa omaa kuntoa? 
 • sinulla on haasteita stressinhallinnan ja palautumisen kanssa. Päivät menevät selviytymiseen ja voimavaroja ei tahdo jäädä liikkumiseen tai ruuan tekemiseen. Nykyiset ruokavalintasi heikentävät terveyttäsi ja olo on kaikkea muuta kuin hyvä. 
 • Haluaisit panostaa itseesi ja löytää voimakkaan ja energisen itsesi! 

Valmennuspaketti sisältää:

 • Alkukartoituksen joko puhelimitse tai skypellä (veloitukseton)
 • Treenisovellus trainero, jonka avulla seuraat kehittymistäsi (omat mitat, sarjapainojen kehittyminen salilla, uni, ruoka) johon saat treenien ohjevideot, kuvat ja tekstit, niin tiedät mitä tehdä.  
 • Alkukartoituksen perusteella laaditut henkilökohtaiset harjoitusohjelmat päivityksineen (kuntosali, kotitreeni, aerobinen harjoittelu, liikkuvuusharjoittelu+ kehonhuolto)
 • Ruokavalion viemään sinua kohti tavoitteitasi sekä päivitykset. Seurannan avulla pysymme yhdessä kärryillä siitä, missä mennään ja tulokset eivät ole sattumaa. Voit esimerkiksi lisätä sovellukseen kuvan lounaastasi, niin näen miten sinulla menee ja voin antaa vinkkejä! 
 • Viikottaisen kehityksen seurannan/viestinnän sähköpostin välityksellä

Mahdollisuus liittää lähitreenejä etävalmennuksen tueksi tai esimerkiksi Teamsin kautta psyykkistä valmennusta/ etätreeniä.

Firstbeat life sisältyy valmennukseen (palautumisen, unen, stressinhallinnan & liikunnan seuranta sovellus).


Hinta 199€/kk   Psyykkinen valmennus (sopii hyvin etänä toteutettavaksi!) 

Riko haitalliset uskomukset, jotka pidättelevät sinua & onnistu!


Psyykkinen valmennus on sinulle, joka tietää kyllä, mitä pitäisi tehdä, jotta onnistuisi, mutta et vaan saa aikaiseksi. Mielemme on avain pysyvään muutokseen, ja se voi hyvin usein olla syy siihen, miksi emme ponnisteluista huolimatta onnistu. Miksi kuitenkin niin monet epäonnistuvat yrittäessään muuttaa elämäntapojaan paremaan? Kyse ei ole itsekurista tai siitä, että selkäranka puuttuisi

" Olen laiska, saamaton, liikunnallisesti lahjaton, ei tästä kuitenkaan tule mitään.."

Psyykkisessä valmennuksessa paneudumme mielesi syövereihin, rajoittaviin uskomuksiin ja opit oivaltamaan, miten muutos onnistuu. Pysyvästi. 

Jos tunnistat itsesi seuraavista väittämistä, suosittelen valmennusta sinulle: 

 • Epäonnistumisen tullessa kohdallesi ajattelet " tiesin, että en onnistui kuitenkaan. sama luovuttaa!"
 • "En pysty", "en osaa", "epäonnistun", "olen laiska ja saamaton", kuuluvat sanavarastoosi
 • työpäivän jälkeen sinun on vaikea motivoitua liikkeelle lähtemiseen, vaan valitset sohvan lenkkareiden sijasta
 • Sinulla on negatiivinen minäkäsitys itsestäsi ( olen laiska, ruma, saamaton, liikunnallisesti lahjaton, sokerihiiri)
 • Repsahduksen sattuessa heität hanskat tiskiin, "sama lopettaa yrittäminen".
 • Huono sää, ajanpuute tai väsymys on usein syy treenin skippaamiselle
 • Sinulla on erilaisia sääntöjä ja uskomuksia liikuntaan ja syömiseen liittyen. "Ei saa syödä klo kuuden jälkeen, treeni ei ole tehokas, jos se ei ole kestoltaan 1h, pitää liikkua viikossa vähintään 3 kertaa tai siitä ei ole hyötyä, hiilarit lihottaa."
 • jätät monesti esimerkiksi kuntosalille tai uimahalliin menemisen välistä häpeän tai ahdistuksen vuoksi
 • sinun on vaikea kohdata negatiivisia ahdistavia tunteita ja ajatuksia, syöt monesti tunteesi piiloon tai yrität siirtää ne sivuun ja hakea hetkellistä hyvää oloa
 • Ajattelet asioista hyvin mustavalkoisesti. Olet joko hyvä tai huono
 • Tapaamisten kesto 90 min,
 • Hinta 179€

Kerro, mikä valmennuksista kiinnostaa sinua, niin olen sinuun yhteydessä!

Mitä sanovat asiakkaani?

Tina Stenman

 Suosittelen todella paljon valmentaja Kati Lytsyä, olen nyt toista vuotta hänen valmennuksessa ,ennen sitä en oikeastaan ollut tehnyt mitään muuta kun töitä, mutta kovat päivittäiset niska säryt olivat niin kovat ja kun lääkäri sanoi että mene kuntosalille niin nyt oli pakko voittaa salipelko. Onneksi löysin sattumalta Katin facebookin kautta ja siitä se alkoi.

Katista on ollut suuri apu, niska säryt hävinnyt,kunto on kasvanut ja pikkuhiljaa on epävarmuuden tunne häviämässä, Kati on saanut minut tekemään sellaisia kunto juttuja mitä en olisi ikään uskonut näin pian 60 vuotiaana tekemään. Kati on valmentajana sympaattinen,kuunteleva ja välittävä ja ymmärtää ihmisten erillaisuuden ja jaksaa neuvoa uudestaan ja uudestaan . Videossa noin vuosi sitten tehty karhunkävely juoksuradan ympäri.

Ja voi että kun Olin itsestäni ylpeä. Oli todella hyvä päätös ryhtyä Katin valmennettavaksi,on antanut minun arkielämään pienen pippurisen mausteen jota ei voi olla ilman." 

             Taina Lanne

Moikka, nimeni on Taina ja olen ollut Katin asiakkaana jo muutaman vuoden.

Tapasin Katin ensimmäistä kertaa noin viisi vuotta sitten. Olin aloittanut elämäntapamuutoksen jo muutama vuosi aiemmin mutta tarvitsin silloin apua jumittavan painon vuoksi. Ylipainoa minulla oli silloin vielä noin 15kg ja olo aika lannistunutkin asian suhteen. Olin itsekseni vähentänyt vain ruoan määrää ja kroppa oli tiukasti säästöliekillä. Kati laittoi minut ensimmäiseksi syömään lisää terveellistä ruokaa ja pääsin yli vuoden kestäneestä painon jumituksesta.
Kati on kuitenkin valmentajana paljon muutakin kuin vain ruokavalioiden ja kuntosaliohjelmien laatija. Hän valmentaa ihmistä tinkimättömällä ammattitaidolla ja suurella sydämellä ottaen huomioon ihmisen koko elämäntilanteen ja myös psyykkisen puolen.

Katin vaikutus omaan elämääni on ollut monella tapaa todella suuri. Tärkeimpänä asiana onnistunut ja pysyvä elämäntapamuutos mutta myös uusien haasteiden rohkea vastaanottaminen ja itseluottamuksen kasvu jonka vaikutukset näkyvät kaikilla elämäni osa alueilla.
Luonteeltaan Kati on positiivinen, ihanan aurinkoinen persoona ja hän saa tällaisen jännittäjä luonteenkin kuin minä rentoutumaan ja uskomaan omiin kykyihinsä. Viimeisimpänä esimerkkinä tästä on parisen viikkoa sitten juoksemani elämäni ensimmäinen puolimaratoni. Haaste jossa Kati oli tukena ensimmäisestä ajatuksesta maaliviivalle asti. Kati on yksi parhaimmista ihmisistä joita olen elämäni aikana kohdannut ja on todellinen ilo olla hänen asiakas.
Jos siis kaipaat kokonaisvaltaista muutosta ja hyvää oloa en voi kuin lämpimästi suositella tätä energiapakkausta."

Voit maksaa myös seuraavilla liikuntaeduilla

Varaa aikasi veloituksettomaan konsultaatioon!

Etkö tiedä mistä aloittaa tai mikä voisi olla sinulle sopivin valmennus? Varaa aika veloituksettomaan motivaatio tapaamiseen kanssani, jossa kartoitamme tämän hetkisen tilanteesi ja suunnittelemme seuraavat stepit miten onnistut! 

Löydät minut myös somesta!