Personal training

Liikunnan iloa & pysyviä muutoksia 

Yksilöllistä valmennusta Helsingissä & etänä

" Nyt tarttis varmaan tehdä jotain!"

Miltä tuntuisi olla hyvinvoiva & täynnä energiaa? 

Tätä itsekin mietin, kun olin muutoksen kynnyksellä. Että miltä se oikeasti tuntuisi, kun ei väsyttäisi ja omassa kropassa ja mielessä olisi hyvä olla! Ja voin sanoa, että muutos oli kaiken työn arvoinen! Kaikki muutos lähtee ensimmäisenä meidän päästämme, kun meille tulee halu muuttaa elämämme suuntaa. Ja siinä minä voin auttaa sinua, kulkea rinnallasi tukipilarina.  Jos mitään ei muuta, mikään ei muutu ja olemme samassa pisteessä ensi vuonnakin. Minulle tärkeää valmentajana on myös se, että askeleet ovat aina oikean kokoisia asiakkaalle.  Pelkkä tieto ei riitä, muuten olisimme kaikki hyvässä kunnossa eikä olisi kipuja ja palautumisongelmia. Tarvitaan uusia rutiineja, jotka vievät hyvinvointiasi eteenpäin myös pitkällä aikavälillä. 

Treeniohjelmat & ruokavalio lähtötasosi, tavoitteesi yksilöllisesti huomioiden

Se, miten kaverisi treenaa ja syö, ei saata olla sinulle oikea hyvinvointia kohentava valinta. Yleensä lähdemme liian nopeasti liian isoilla muutoksilla liikkeelle, jolloin homma lopahtaa parin viikon jälkeen repsahdukseen tai flunssa kierteeseen. Jos olemme olleet liikkumatta monta vuotta tai koko elämämme ajan, ei kannata lähteä täysillä liikkeelle vaan sellaisilla muutoksilla, joita voimme ylläpitää haastavinakin viikkoina ja aikoina. Treenaamalla fiksusti, palaudut myös treenistäsi, ja silloin kun palaudut, myös kehityt. 

Yleisimpiä syitä, miksi asiakkaat hakeutuvat valmennukseen 

 • Kilot eivät tunnu lähtevän ja on halua pudottaa painoa fiksusti. 
 • Arki tuntuu selviytymiseltä, ei jää paukkuja treeniin tai järkeviin ruokavalintoihin. Viikonloput eivät riitä palautumiseen ja halutaan saada lisää virtaa ja jaksamista.
 • Halutaan päästä kivuista eroon 
 • Halutaan treenata turvallisesti ja tehdä liikkeet oikein
 • Halutaan kehittävää treeniä ja sellaista, mitä ei tulisi yksin tehtyä. Haastaa itseämme ja nähdä, kuinka vahvoja oikeasti olemmekaan!
 • Halutaan parantaa kuntoa, ettei portaiden nousu tai metrolle juokseminen tunnu maksimisuoritukselta. 
 • Tiedetään kyllä mitä pitäisi tehdä, jotta muutos onnistuisi, mutta ei vaan saada aikaiseksi.
 • Halutaan saada liikunta säännölliseksi omaan arkeen ja niin, että se myös pysyy säännöllisenä haastavien aikojenkin yli.
 • Halutaan innostua liikunnasta ja kokeilla uusia lajeja (kahvakuula, nyrkkeily, uinti, tanssi, toiminnallinen treeni, pallopelit..) ja saada ideoita miten treenata vaikka mökillä
 • Halutaan muokata kehoa esim tavoitteellista rasvanpolttoa, kasvattaa voimaa & lihasta ja saada sporttisia muotoja kroppaan
 • Mahtua paremmin vaatteisiin ja nauttia omasta kehosta.


Ohjauspaikkoina toimivat: 

Voimalaitos Merihaka (Hakaniemi)

Liikuntamylly (Myllypuro)

Huom! Voit maksaa valmennuksen myös smartum liikuntaseteleillä, epassilla tai eazybreakilla.

Etävalmennus sinulle, joka haluaa tuloksia ilman arpapeliä! 

Jos et asu Pääkaupunkiseudulla ja osaat hyvin treenata omatoimisesti, etävalmennus sopii sinulle! Perustekniikat salilla on hyvä siis olla hallussa.


Mikäli tunnistat itsesi alla olevista lauseista, valmennus sopii sinulle! 

 • käyt salilla tai treenaat kotona, mutta et saa haluttuja tuloksia. Treenit jumittavat paikallaan. 
 • kamppailet jaksamisen ja unen kanssa, haluaisit saada lisää energiaa ja virtaa päivääsi!
 • sinulla on haasteita ruokapuolen kanssa
 • kaipaisit apuja liikuntaviikon suunnittelun kanssa, kuinka yhdistää aerobinen ja voimatreeni? Kuinka kehittyä salilla ja samalla myös parantaa omaa kuntoa? 
 • sinulla on haasteita stressinhallinnan ja palautumisen kanssa. Päivät menevät selviytymiseen ja voimavaroja ei tahdo jäädä liikkumiseen tai ruuan tekemiseen. Nykyiset ruokavalintasi heikentävät terveyttäsi ja olo on kaikkea muuta kuin hyvä. 
 • Haluaisit panostaa itseesi ja löytää voimakkaan ja energisen itsesi! 

Valmennuspaketti sisältää:

 • Alkukartoituksen joko puhelimitse tai skypellä (veloitukseton)
 • Treenisovellus trainero, jonka avulla seuraat kehittymistäsi (omat mitat, sarjapainojen kehittyminen salilla, uni, ruoka) johon saat treenien ohjevideot, kuvat ja tekstit, niin tiedät mitä tehdä.  
 • Alkukartoituksen perusteella laaditut henkilökohtaiset harjoitusohjelmat päivityksineen (kuntosali, kotitreeni, aerobinen harjoittelu, liikkuvuusharjoittelu+ kehonhuolto)
 • Ruokavalion viemään sinua kohti tavoitteitasi sekä päivitykset. Seurannan avulla pysymme yhdessä kärryillä siitä, missä mennään ja tulokset eivät ole sattumaa. Voit esimerkiksi lisätä sovellukseen kuvan lounaastasi, niin näen miten sinulla menee ja voin antaa vinkkejä! 
 • Viikottaisen kehityksen seurannan/viestinnän sähköpostin välityksellä

Mahdollisuus liittää lähitreenejä etävalmennuksen tueksi tai esimerkiksi Teamsin kautta psyykkistä valmennusta/ etätreeniä.

159€/kk (3 kk minimi)

Firstbeat (palautumisen, unen, stressin -& liikuntasovelluksen kanssa) etävalmennus: 199€/kk. (6kk minimi) 


Palaudu & vahvistu -etävalmennus 6kk-12kk

Oletko kyllästynyt heräämään väsyneenä päivään, et saa aikaiseksi lähteä treenaamaan ja tulee syötyä miten sattuu? Viikonloput eivät riitä palautumiseen ja työsi on sinulle maksimisuoritus. Ei jää paukkuja mihinkään muuhun vaan sohva vetää sinua puoleensa. Haluaisit jaksaa leikkiä paremmin lastesi tai lasten lastesi kanssa ja olla aktiivisempi ja energisempi eikä vain varjo itsestäsi? 

Tässä valmennuksessa laitamme nimenomaan unen ja palautumisesi keskiöön! Liikunnan, paremman kunnon  ja ravinnon avulla lisäämme palautumiskapasiteettiasi. Ei enää pannullista kahvia ja  energiajuomia, jotta pysyt hereillä, vaan rutiinien muutosta! Käytössäsi on sovellus, jonka avulla sekä sinä, että myös minä näemme palautumisesi, liikkumisesi sekä unen kehittymisen. Sen avulla voin suositella sinulle liikkumista päivän valmistilan mukaan, ja opit itsekin, millainen liike on hyväksi sekä kehollesi että mielellesi.  Laadimme yhdessä sinulle sopivia kotitehtäviä joiden avulla viet palautumisesi ja unen ihan uudelle tasolle ja huomaat muutoksen koko arjessasi. 

Mahdollista ottaa yksinään mukaan 54,90€/kk tai sisällyttää etävalmennukseen 189€/kk, jolloin saat myös treeni- ja ruokaohjelmat mukaan. Toimii erinomaisesti myös työyhteisössä! 

   Psyykkinen valmennus (sopii hyvin etänä toteutettavaksi!) 

Riko haitalliset uskomukset, jotka pidättelevät sinua & onnistu!


Psyykkinen valmennus on sinulle, joka tietää kyllä, mitä pitäisi tehdä, jotta onnistuisi, mutta et vaan saa aikaiseksi. Mielemme on avain pysyvään muutokseen, ja se voi hyvin usein olla syy siihen, miksi emme ponnisteluista huolimatta onnistu. Miksi kuitenkin niin monet epäonnistuvat yrittäessään muuttaa elämäntapojaan paremaan? Kyse ei ole itsekurista tai siitä, että selkäranka puuttuisi

" Olen laiska, saamaton, liikunnallisesti lahjaton, ei tästä kuitenkaan tule mitään.."

Psyykkisessä valmennuksessa paneudumme mielesi syövereihin, rajoittaviin uskomuksiin ja opit oivaltamaan, miten muutos onnistuu. Pysyvästi. 

Jos tunnistat itsesi seuraavista väittämistä, suosittelen valmennusta sinulle: 

 • Epäonnistumisen tullessa kohdallesi ajattelet " tiesin, että en onnistui kuitenkaan. sama luovuttaa!"
 • "En pysty", "en osaa", "epäonnistun", "olen laiska ja saamaton", kuuluvat sanavarastoosi
 • työpäivän jälkeen sinun on vaikea motivoitua liikkeelle lähtemiseen, vaan valitset sohvan lenkkareiden sijasta
 • Sinulla on negatiivinen minäkäsitys itsestäsi ( olen laiska, ruma, saamaton, liikunnallisesti lahjaton, sokerihiiri)
 • Repsahduksen sattuessa heität hanskat tiskiin, "sama lopettaa yrittäminen".
 • Huono sää, ajanpuute tai väsymys on usein syy treenin skippaamiselle
 • Sinulla on erilaisia sääntöjä ja uskomuksia liikuntaan ja syömiseen liittyen. "Ei saa syödä klo kuuden jälkeen, treeni ei ole tehokas, jos se ei ole kestoltaan 1h, pitää liikkua viikossa vähintään 3 kertaa tai siitä ei ole hyötyä, hiilarit lihottaa."
 • jätät monesti esimerkiksi kuntosalille tai uimahalliin menemisen välistä häpeän tai ahdistuksen vuoksi
 • sinun on vaikea kohdata negatiivisia ahdistavia tunteita ja ajatuksia, syöt monesti tunteesi piiloon tai yrität siirtää ne sivuun ja hakea hetkellistä hyvää oloa
 • Ajattelet asioista hyvin mustavalkoisesti. Olet joko hyvä tai huono. 

                                                                                                                       Tapaamisten kesto 90 min

Kerro, mikä valmennuksista kiinnostaa sinua, niin olen sinuun yhteydessä!

Mitä sanovat asiakkaani?

Tina Stenman

 Suosittelen todella paljon valmentaja Kati Lytsyä, olen nyt toista vuotta hänen valmennuksessa ,ennen sitä en oikeastaan ollut tehnyt mitään muuta kun töitä, mutta kovat päivittäiset niska säryt olivat niin kovat ja kun lääkäri sanoi että mene kuntosalille niin nyt oli pakko voittaa salipelko. Onneksi löysin sattumalta Katin facebookin kautta ja siitä se alkoi.

Katista on ollut suuri apu, niska säryt hävinnyt,kunto on kasvanut ja pikkuhiljaa on epävarmuuden tunne häviämässä, Kati on saanut minut tekemään sellaisia kunto juttuja mitä en olisi ikään uskonut näin pian 60 vuotiaana tekemään. Kati on valmentajana sympaattinen,kuunteleva ja välittävä ja ymmärtää ihmisten erillaisuuden ja jaksaa neuvoa uudestaan ja uudestaan . Videossa noin vuosi sitten tehty karhunkävely juoksuradan ympäri.

Ja voi että kun Olin itsestäni ylpeä. Oli todella hyvä päätös ryhtyä Katin valmennettavaksi,on antanut minun arkielämään pienen pippurisen mausteen jota ei voi olla ilman." 

             Taina Lanne

Moikka, nimeni on Taina ja olen ollut Katin asiakkaana jo muutaman vuoden.

Tapasin Katin ensimmäistä kertaa noin viisi vuotta sitten. Olin aloittanut elämäntapamuutoksen jo muutama vuosi aiemmin mutta tarvitsin silloin apua jumittavan painon vuoksi. Ylipainoa minulla oli silloin vielä noin 15kg ja olo aika lannistunutkin asian suhteen. Olin itsekseni vähentänyt vain ruoan määrää ja kroppa oli tiukasti säästöliekillä. Kati laittoi minut ensimmäiseksi syömään lisää terveellistä ruokaa ja pääsin yli vuoden kestäneestä painon jumituksesta.
Kati on kuitenkin valmentajana paljon muutakin kuin vain ruokavalioiden ja kuntosaliohjelmien laatija. Hän valmentaa ihmistä tinkimättömällä ammattitaidolla ja suurella sydämellä ottaen huomioon ihmisen koko elämäntilanteen ja myös psyykkisen puolen.

Katin vaikutus omaan elämääni on ollut monella tapaa todella suuri. Tärkeimpänä asiana onnistunut ja pysyvä elämäntapamuutos mutta myös uusien haasteiden rohkea vastaanottaminen ja itseluottamuksen kasvu jonka vaikutukset näkyvät kaikilla elämäni osa alueilla.
Luonteeltaan Kati on positiivinen, ihanan aurinkoinen persoona ja hän saa tällaisen jännittäjä luonteenkin kuin minä rentoutumaan ja uskomaan omiin kykyihinsä. Viimeisimpänä esimerkkinä tästä on parisen viikkoa sitten juoksemani elämäni ensimmäinen puolimaratoni. Haaste jossa Kati oli tukena ensimmäisestä ajatuksesta maaliviivalle asti. Kati on yksi parhaimmista ihmisistä joita olen elämäni aikana kohdannut ja on todellinen ilo olla hänen asiakas.
Jos siis kaipaat kokonaisvaltaista muutosta ja hyvää oloa en voi kuin lämpimästi suositella tätä energiapakkausta."

Voit maksaa myös seuraavilla liikuntaeduilla

Varaa aikasi veloituksettomaan konsultaatioon!

Etkö tiedä mistä aloittaa tai mikä voisi olla sinulle sopivin valmennus? Varaa aika veloituksettomaan motivaatio tapaamiseen kanssani, jossa kartoitamme tämän hetkisen tilanteesi ja suunnittelemme seuraavat stepit miten onnistut! 

Löydät minut myös somesta!