Pysyviä muutoksia ja liikunnan iloa

Pienryhmästä tukea ja innostusta omaan projektiisi!

 

Pysyvästi tuloksiin pienryhmä pysyvään elämäntapamuutokseen!

Väsyttääkö? Turvottaako? Haluaisitko saada liikunnan säännölliseksi ja voida vihdoin paremmin niin henkisesti kuin fyysisestikin? Herätä virkeämpänä ja olla notkeampi ja paremmassa kunnossa? Jos vastasit kyllä, tämä ryhmä on sinulle!

 

Ryhmä sisältää: 

 

 • pääset aloittamaan pysyvän elämäntapamuutoksen järkevästi ja niin, ettei sinun tarvitse tehdä muutosta uudestaan
 • alkukartoitus ja liikkuvuuskartoitus. Asetetaan tavoitteet ja keinot päästä niihin.
 • saat vihdoin liikunnan pysyväksi osaksi arkea 
 • saat ohjelmat salille (1-3 krt)
 •  ohjelmat liikkuvuuden ja kunnon parantamiseksi! Kivut ja kireydet pois!
 • opit mitä ja miten kannattaa liikkua viikko tasolla. mikä on järkevä määrä?
 • saat ravinnon perusasiat kuntoon myös käytännössä. Kaikki meistä tietää miten syödä hyvin teoriassa, nyt opit myös miten tehdä muutos konkreettisesti arjessasi.
 • henkilökohtaisen ravinto-ohjelma omien tavotteiden mukaisesti. 
 • Lopeta jojoilu ja pudota painoa järkevästi ja pysyvästi. Mahdollisuus pudottaa painoa  -5-10kg!  
 • treenaat viikottain ammattitaitoisen valmentajan kanssa yhdessä innostavan ryhmän kanssa. Tapaamiset ovat joko luentoa tai treeniä 
 • suljettu facebook ryhmä, jossa voitte vaihtaa ajatuksia ja tsempata toinen toisianne!
 • Luento-osuuksia, jossa tarkoituksena kartoittaa tämän hetkisiä tapoja ja muuttaa niitä niin, että pääsemme tavotteisiimme ja voimme paremmin.

Treenit alkaa ke 18.3. klo 7.30 Töölön kisahallilla ja jatkuu 17.6 asti eli kesto 3kk! Hinta ei sisällä sisäänpääsyä salille. 

PAIKKOJA RAJATTU MÄÄRÄ! Tarkoitus pitää ryhmä pienenä ja tiiviinä, että jokainen saa ohjeistusta! :) 

Hae mukaan Energisempi arki treeniryhmään ja kerro vähän itsestäsi!!

Lytsyn Löylyt treeniryhmästä kehitys uuteen nousuun ja kroppa kuntoon kesäksi!

 

Treeniryhmässä:

 • saat joka viikko tehokkaita treenejä ryhmässä, jolla viet omaa kehitystäsi eteenpäin (yhteensä 13 treeniä) 
 • saat 3 jakoisen kuntosaliohjelman jota voit tehdä omalla ajalla joko 2-3 kertaa viikossa
 • opit vihdoin tekemään liikkeet oikein ja omia voimatasojasi vastaavilla painoilla
 • pääset tekemään treenejä, joita et itse tekisi ja pääset haastamaan itseäsi!
 • pääset pois tasannevaihteelta treenien suhteen ja opit miten treenata kehittävästi
 • saat henkilökohtaisen ruokavalio-ohjeistuksen omien tavotteittesi mukaisesti
 • saat ohjelmat liikkuvuuden ja kunnon parantamiseksi. Näin pääset myös kyykkäämään tarpeeksi alas ja et hyydy heti ensimmäisellä sarjalla samalla kun kuntosi nousee!
 • saat facebook ryhmän, jossa voitte jakaa fiiliksiä ja kannustaa toisianne!

 

Treenit alkaa torstaina 19.3 klo 18.00 Voimalaitos Merihaassa ja jatkuu aina 19.6 asti eli kesto 3kk! Treenit siis joka viikko torstaisin Hakaniemessä, voimalaitos merihaassa. Hinta ei sisällä sisäänpääsyä salille!

 PAIKKOJA RAJATTU MÄÄRÄ! Tarkoitus pitää ryhmä pienenä ja tiiviinä, että jokainen saa ohjeistusta!

Hae mukaan tästä Lytsyn löylyihin ja kerro treenitaustastasi!

Kenelle pienryhmä valmennus ei sovi? Sinun ei kannata osallistua jos...

 • sinulla on jokin vakava sairaus tai vamma esimerkiksi selkä- tai niskavammasta. Tällöin kehotan sinua hakeutumaan lääkäriin.
 •  kaipaat paljon yksilöohjausta ja perusliikkeet eivät sovellu sinulle. Tällöin henkilökohtainen valmennus on enemmän sinun juttusi.
 •  et ole valmis sitoutumaan tai muuttamaan tapojasi. Silloin et hyödy tästä valmennuksesta

Minkä arvoinen valmennus on?

Valmennuksen hinta (4 krt tapaamisia kk)  on siis 179€/kk(sis.alv) 15.3 asti. Sen jälkeen valmennuksen hinta on 199€/kk. Tämä on erinomainen mahdollisuus päästä treenaamaan ammattitaitoisen ja innostavan valmentajan kanssa puolet halvemmalla kuin mitä henkilökohtainen valmennus maksaisi. Olen liikuttanut ihmisiä jo 10 vuoden ajan eri lajien parissa. 

Laita viestiä ja kerro, kumpaan ryhmään haluaisit!

Kuka on Kati Lytsy

Olen liikunta-alan ammattilainen ja olen liikuttanut ihmisiä jo 10 vuoden ajan niin ryhmäliikuntaohjaajana, valmentajana seurassa kuin personaltrainerinakin. Liikunta on ollut aina yksi rakkaimmista ja tärkeimmistä asioista itselleni. Haluan kannustaa muitakin liikunnan pariin, että muutkin löytäisivät sen palon, mitä itse kannan sisälläni! Haluan auttaa ihmisiä pois suorittamisesta, itseinhosta ja opettaa ihmisiä rakastamaan itseään, voimaan paremmin henkisesti ja fyysisesti arjessaan ja luottamaan itseensä ja omiin kykyihinsä! Olen itse tehnyt myös elämäntapamuutoksen ja voit käydä lukemassa lisää matkastani  blogitekstin muodossa tästä

Lue lisää minusta valmentajana täältä

Usein kysytyt kysymykset

Ikinä elämässämme ei tule tilannetta, jolloin meillä ei olisi kiirettä tai muutakin elämää hoidettavana. Ennen ryhmään tulemista kannattaakin pysähtyä ja miettiä, mitä oikeasti haluaa? Jos haluaa parantaa hyvinvointiaan ja aloittaa liikkumisen, on liikunnalle ja hyvinvoinnille raivattava tilaa. Muuten olemme samassa pisteessä ensikin vuonna. Pysyvä ja onnistunut elämäntapamuutos tarkoittaa sitä, että myös kiireen keskellä osaamme tehdä hyvinvointiamme parantavia valintoja

Nettivalmennuksessa kukaan ei katso perääsi. Vaikka videolta liike näyttäisi kuinka hienolta tahansa, et voi tietää, teetkö sinä sen oikein ja myös treenaatko salilla kehittävästi. Valmennus jää siis hyvin paljon sinun itsesi varaan. Tässä valmennuksessa voit kuitenkin aina kääntyä puoleeni ja kysyä, jos jotain ilmaantuu. Lisäksi ruokaohjeistus on henkilökohtainen ja saliohjelmaa voi myös tarvittaessa muokata vammojen yms suhteen. Ryhmävalmennuksessa tulee myös helpommin lähdettyä liikkeelle kun on vakkariaika sovittuna

Lytsyn löylyt treeniryhmä on kokeneemmille treenaajille. Alkuun aloitamme puolieroja tasaamalla sekä peruskunnon sekä liikkuvuuden lisäämisellä. Sen jälkeen lähdemme nostamaan voimatasoja. Tässä valmennuksessa opit treenaamaan järkevästi, kehittävästi, ja niin, että myös edistätä palautumista ja jaksamistasi. Ryhmä painottuu treeneihin, mutta ryhmässä on myös luento-osuuksia, esimerkiksi alkutapaaminen on 2 h, jossa käymme tarkemmin vielä tavoitteenasettelut ynnä muut läpi rauhassa ja tutustumme ryhmään. 

Energisempi arki treeniryhmä taas painottuu enemmän liikunnan starttaamiseen ja sopii tämän takia hyvin aloitteilijoille tai ihmisille, kenellä on ollut taukoa liikkumisesta. Tässä valmennuksessa on myös psyykkinen puoli mukana, joka on äärettömän tärkeää muutosta tehdessä. Valmennuksessa on siis sekä luentoa, mutta myös treeniä. Tarkoitus on saada perusasiat toimimaan arjessa eli laadukas uni, stressinhallinta, ravinto, joka vie kohti omia tavotteita, kehittävä monipuolinen treeni, liikkuvuus yms.. Käymme myös yhdessä kauppareissulla. Kyseessä siis pysyvään elämäntapamuutokseen tähtäävä ryhmä, jossa voi jatkaa 3 kk jälkeenkin. 

Kyllä, kummatkin ryhmät ovat suunniteltu tukemaan myös muita harrastuksia! Tärkeää on juurikin löytää tasapaino omaan arkeen, että treeni olisi monipuolista mutta myös että palautuisimme. 

Jos tuntuu, että lähdet ihan nollista, Energisempi arki pienryhmä on juuri sinulle! Kaikki aloittavat joskus, ja tärkeää on, että aloittaa eikä vain lykkää aloitusta! Kuinka monta kertaa olet yrittänyt muutosta? Kuinka monesti olet lykännyt aloitusta? Muutos lähtee siitä hetkestä, kun päätät aloittaa. Kun pääset vauhtiin, huomaat, että varmuutesi myös salilla kasvaa ja kohta oletkin se, jolta muut kysyvät apua! (Näin kävi mm. asiakkaallani. Hänellä oli suuri kynnys tulla salille muiden katseiden alle, mutta nykyään hänen oma tyttärensä kysyy häneltä ohjeita ja ei hävetä enää! Varmuutta kun saa niin homma helpottuu huomattavasti, kun tietää mitä tekee ja miksi!)

Koska Lytsy ei jätä kylmäksi! Minun intohimonani on auttaa ihmisiä voimaan paremmin arjessaan, niin henkisesti kuin fyysisestikin ja se näkyy ohjauksissani! Olen itse myös tehnyt muutoksen elämäntavoissani, olen treenannut liikaa, palautunut huonosti ja laiminlyönyt unta ja jaksamistani, pudottanut painoa vääristä syistä, vihannut itseäni ja kroppaani.. Olen itse astunut niin moneen kuoppaan, että myös omasta kokemuksestani ja asiakastyöstä tiedän, mitä asioita kannattaa välttää. Kouluttaudun myös alalla koko ajan ja en perusta tietoani hölynpölyyn vaan tutkittuun tietoon. Ja en ole asiakkaiden vieressä vain toistoja laskemassa vaan oikeasti auttamassa. Ei ole mitään niin inpsiroivaa ja hienoa, kun asiakas oppii jotain uutta tai kehittyy ja pääsee tavoitteisiinsa! Olen ohjannut 13-80 -vuotiaiden miesten ja naisten ikähaarukan välillä, joten tiedän eri kohderyhmien haasteista. Olen läsnä ohjauksissani ja oikeasti asiakkaittani varten. Haluan, että ihmiset heräävät seuraavaan aamuun onnellisempina ja täynnä energiaa!

Jäikö kysyttävää?

 

Laita minulle viestiä [email protected] ja jutellaan lisää! Voin myös suositella sinulle ryhmää, jos et osaa päättää kumpi olisi sinulle se oikea! 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.