Onnistu pienryhmässä!

 

 

 

 

Hae mukaan ryhmään nyt!

Lytsyn löylyt 

Valmennus, joka ei jätä kylmäksi!

 

Valmennus on tarkoitettu:

 • Sinulle, joka haluaa polttaa rasvaa, kiinteytyä ja parantaa omaa toimintakykyä ja jaksamista. 
 • Sinulle joka haluaa eroon liiallisesta keskivartalolle kertyvästä rasvasta
 •  Sinulle, joka haluaa olla virkeämpi ja jaksavampi omassa arjessa, eikä jäädä sohvalle. 
 • Sinulle, joka kaipaa uusia tuulia ja haluat onnistua!
 • Sinulle, joka on valmis haastamaan itseään salitreeneissä ja oppimaan uutta. Unohtamaan kitudieetit ja treenaamaan fiksusti. 
 • Sinulle, joka haluaa ennen kaikkea saada lisää energiaa ja potkua päivään, parempaa toimintakykyä ja edistää terveyttä ja hyvinvointia
 • Sinulle, joka haluaa viedä oman kehittymisen uudelle tasolle ja palautua treeneistä paremmin
 • Sinulle, joka haluaa pysyviä muutoksia, aktiivisempaa arkea ja parempia valintoja ravinnon suhteen
 • Sinulle, joka haluaa treenata yhdessä kannustavassa ilmapiirissä
 • Sinulle, joka on valmis sitoutumaan projektiin ja omiin harjoituksiin

 

Hae ryhmään tästä!

 

Valmennuksessa saat: 

 • joka viikko yhteistreenin 4 kuukauden ajaksi, yhteensä 16 tapaamista!
 • henkilökohtaisen ravinto-ohjeen tavoitteiden mukaisesti
 • saat 3 jakoisen kuntosaliohjelman jota tarkoituksena tehdä omalla ajalla treeniryhmän rinnalla. Mahdollisuus myös muokata ohjelmaa oman lähtötason mukaan! :) 
 • tavoitteellista rasvanpolttoa ja kehittymistä
 • kiinteämmän kropan ja kevyemmän mielen
 • viikko- ja jaksosuunnitelma 4 kuukaudelle, jolla varmistat onnistumisesi
 • mahdollista myös ostaa henkilökohtaisia tapaamisia, joiden aikana voidaan tehdä viilauksia ohjelmiin yms. 
 • pääset haastamaan itseäsi ja tekemään treenejä, joita et yksin tekisi!
 • pääset pois tasannevaihteelta treenien suhteen ja opit miten treenata kehittävästi
 • aloitusmitat ja tavoitteenasettelu tapaamisenyhdessä ryhmän kanssa (mahdollisuus ottaa myös Inbody kehonkoostumusmittaus) 
 • saat myös ohjelmat liikkuvuuden ja kestävyyskunnon parantamiseksi.
 • Minun ja ryhmän tuen valmennuksen ajaksi
 • yhteinen whatsapp ryhmä

 

Alkavat ryhmät 2021

Edistyneemmät treenaajat:

Voimalaitos Merihaka  torstaina 14.1.2021 klo 18-19 (TÄYNNÄ!) 

 

  Treenaajille joilla jo kokemusta salitreenistä,. mutta on voinut olla taukoa liikunnasta/saliharrastuksesta ja kaipaa uutta potkua treeniin!

 

 Liikuntamylly, Myllypuro torstaina  4.2 2021 klo 7.30-8.30 (Vapaana 1 paikka!) 

Huom! Hinnat eivät sisällä sisäänpääsymaksua salille! (3.5€-5€)

 

 Kesto: 4kk, 16 tapaamista

Ajankohta: vko 2- vko 17

Hinta: 179€ /kk, kesto 4kk

Valmentaja: Kati Lytsy, [email protected]

Huom. Jos et pääse aina paikalle, mahdollisuus käydä korvaamassa treenejä muissa ryhmissä!

 

 
Hae mukaan nyt!

Voit maksaa valmennuksen myös seuraavilla liikuntaeduilla

Kenelle pienryhmä valmennus ei sovi? Sinun ei kannata osallistua jos...

 • sinulla on jokin vakava sairaus tai vamma esimerkiksi selkä- tai niskavammasta. Tällöin kehotan sinua hakeutumaan lääkäriin.
 •  kaipaat paljon yksilöohjausta ja perusliikkeet eivät sovellu sinulle. Tällöin henkilökohtainen valmennus on enemmän sinun juttusi.
 •  et ole valmis sitoutumaan tai muuttamaan tapojasi. Silloin et hyödy tästä valmennuksesta
 
 

Kuka on kurssin vetäjä, Kati Lytsy?

Hei, olen Kati Lytsy,  liikunta-alan rautainen ammattilainen, ja olen liikuttanut ja innostanut  ihmisiä jo 10 vuoden ajan ryhmäliikunnan ja henkilökohtaisten valmennusten muodossa. Intohimonani on kannustaa muita ihmisiä liikunnan pariin ja olemaan energisempi ja jaksavampi! Vahvuuteni on energinen ja iloinen persoonani, minua on helppo lähestyä. Otan myös asiakkaani huomioon yksilönä ja haluan auttaa heitä kokonaisvaltaisesti. Toimin yrittäjänä personaltrainerina ja psyykkisenä valmentajana. Olen itse myös tehnyt elämäntapamuutoksen, joten tiedän mitä pysyvä muutos onnistuakseen tarvitsee. Lisää muutoksesta pääset lukemaan tästä

 
 
Lue lisää minusta valmentajana täältä

Jäikö kysyttävää?

 

Laita minulle viestiä ja kysy rohkeasti! Voin myös suositella sinulle ryhmää, jos et osaa päättää kumpi olisi sinulle se oikea ja mistä hyötyisit eniten! 

 
 
Ota yhteyttä

Usein kysytyt kysymykset

Ikinä elämässämme ei tule tilannetta, jolloin meillä ei olisi kiirettä tai muutakin elämää hoidettavana. Ennen ryhmään tulemista kannattaakin pysähtyä ja miettiä, mitä oikeasti haluaa? Jos haluaa parantaa hyvinvointiaan ja aloittaa liikkumisen, on liikunnalle ja hyvinvoinnille raivattava tilaa. Muuten olemme samassa pisteessä ensikin vuonna. Pysyvä ja onnistunut elämäntapamuutos tarkoittaa sitä, että myös kiireen keskellä osaamme tehdä hyvinvointiamme parantavia valintoja

 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail

Nettivalmennuksessa kukaan ei katso perääsi. Vaikka videolta liike näyttäisi kuinka hienolta tahansa, et voi tietää, teetkö sinä sen oikein ja myös treenaatko salilla kehittävästi. Valmennus jää siis hyvin paljon sinun itsesi varaan. Tässä valmennuksessa voit kuitenkin aina kääntyä puoleeni ja kysyä, jos jotain ilmaantuu. Lisäksi ruokaohjeistus on henkilökohtainen ja saliohjelmaa voi myös tarvittaessa muokata vammojen yms suhteen. Ryhmävalmennuksessa tulee myös helpommin lähdettyä liikkeelle kun on vakkariaika sovittuna

 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail

Kyllä, ryhmät  ovat suunniteltu tukemaan myös muita harrastuksia! Tärkeää on juurikin löytää tasapaino omaan arkeen, että treeni olisi monipuolista mutta myös että palautuisimme. 

 
 
 

Kaikki aloittavat joskus, ja tärkeää on, että aloittaa eikä vain lykkää aloitusta! Kuinka monta kertaa olet yrittänyt muutosta? Kuinka monesti olet lykännyt aloitusta? Muutos lähtee siitä hetkestä, kun päätät aloittaa. Kun pääset vauhtiin, huomaat, että varmuutesi myös salilla kasvaa ja kohta oletkin se, jolta muut kysyvät apua! (Näin kävi mm. asiakkaallani. Hänellä oli suuri kynnys tulla salille muiden katseiden alle, mutta nykyään hänen oma tyttärensä kysyy häneltä ohjeita ja ei hävetä enää! Varmuutta kun saa niin homma helpottuu huomattavasti, kun tietää mitä tekee ja miksi!)

 
 

Koska Lytsy ei jätä kylmäksi! Minun intohimonani on auttaa ihmisiä voimaan paremmin arjessaan, niin henkisesti kuin fyysisestikin ja se näkyy ohjauksissani! Olen itse myös tehnyt muutoksen elämäntavoissani, olen treenannut liikaa, palautunut huonosti ja laiminlyönyt unta ja jaksamistani, pudottanut painoa vääristä syistä, vihannut itseäni ja kroppaani.. Olen itse astunut niin moneen kuoppaan, että myös omasta kokemuksestani ja asiakastyöstä tiedän, mitä asioita kannattaa välttää. Kouluttaudun myös alalla koko ajan ja en perusta tietoani hölynpölyyn vaan tutkittuun tietoon. Ja en ole asiakkaiden vieressä vain toistoja laskemassa vaan oikeasti auttamassa. Ei ole mitään niin inpsiroivaa ja hienoa, kun asiakas oppii jotain uutta tai kehittyy ja pääsee tavoitteisiinsa! Olen ohjannut 13-85 -vuotiaiden miesten ja naisten ikähaarukan välillä, joten tiedän eri kohderyhmien haasteista. Olen läsnä ohjauksissani ja oikeasti asiakkaittani varten. Haluan, että ihmiset heräävät seuraavaan aamuun onnellisempina ja täynnä energiaa!

 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail