Pienryhmävalmennus 

Lytsyn löylyt  

Ilmoittaudu mukaan valmennukseen!

Varaa paikkasi ajoissa. Viestiin voit laittaa myös lisätietoja itsestäsi.

 Vahvistamme varauksesi sähköpostilla.

Lytsyn löylyt

Ihana ryhmähenki,valmentaja oli loistava ja tuloksia tuli! "

Onnistu pienryhmässä!


Polkevatko treenisi paikoillaan? Haluaisitko saada lisää boostia ja ideaa treeneihisi? Tuntuuko liikunta pakkopullalta ja tykkäät treenata enemmän yhdessä kuin yksin? Haluaisitko saada  tekniikoita kuntoon ja lisää energiaa päivään?   Silloin pienryhmävalmennus on oikea valinta sinulle! 

Elämäntapamuutoksessa yksi tärkein asia on vertaistuki, joten pienryhmässä saat tsemppiä ja tukea matkallesi. Monella on haasteena saada liikunnasta säännöllistä, ja siksi pienryhmässä tämä haaste poistuu, kun ryhmä kokoontuu joka viikko samaan aikaan samassa paikassa, joten sinun ei tarvitse muuta kuin saapua paikalle! Liikunnan ei tarvitse olla tylsää yksinpuurtamista tai hampaat irvessä tekemistä! Tässä ryhmässä tulet huomaamaan, että olet vahvempi kuin uskotkaan! Ja että liikunta on oikeasti mukavaa! 
Lytsyn löylyt  

 • 🏋️ KENELLE
  Naiselle,  joka saada liikunnan säännölliseksi, lisää liikkuvuutta, & voimaa sekä tekniikat kuntoon salilla. Ryhmä sopii sinulle, joka on valmis haastamaan itseään ja oppimaan uutta ja oleelliset asiat tavoitteeseen pääsyn kannalta. 🙌 Ei kärsimysten tie, vaan järkeviä juttuja hyvinvointia lisäten 😊 
 • 🏋️ PAIKKA & AIKA
 • Joka torstai 6.10 alkaen klo 16.30  PWR Fit Center, Lahti. Vesijärvenkatu 29 B, 15140 Lahti
 • 🏋️ KESTO
  3kk (12 tapaamista) 6.10- 22.12.2022
  🏋️ SISÄLTÄÄ
  12 tapaamista (treeniä), 1xviikossa , kesto 3kk. Monipuolisia ja kehittäviä treenejä, jotka lisäävät liikkuvuutta ja tuovat hyvää vastapainoa istumatyölle. 
  🏋️RUOKAVALIO
  Henkilökohtainen ruokavalio-ohjeistus oman tavoitteen mukaisesti.Myös ruokavalio ilman grammoja, jos ei halua punnita.  😊 Myös reseptejä ja vinkkejä herkutteluun + kauppareissulle.
  🏋️ TREENIOHJELMA
  1 tai 2-jakoinen saliohjelma. Päivitys 8 viikon välein sekä jaksosuunnitelma ja esimerkki viikko-ohjelma.
  🏋️ FIRSTBEAT LIFE
  Unen, palautumisen ja stressinhallinnan seurantasovellus. Kehittävä treeni on sellaista, mistä myös palaudut! 👏 Alkumittausten perusteella jokainen laatii omat tavoitteet myös palautumiselle, stressinhallinnalle ja unelle. Näemme myös jokaisen tämän hetkisen kuntotason. Mittauksia voi tehdä niin monta kuin haluaa ryhmän aikana, ja halutessaan voi jatkaa huolenpitopalveluna 55€/kk ryhmän jälkeen. 
 • 🏋️ LIIKKUVUUSOHJELMA + OHJELMA KUNNON KOHOTUKSEEEN
 • 🏋️ TRAINERO LIIKUNTASOVELLUS
  Jonka avulla seurataan missä mennään oman tavoitteen kannalta. Voi myös seurata esim painoa, vyötärönympärysmittoja jos on esim kiinteytymistavoitteita.
 • 🏋️ TREENIVIHKO
  🏋️ YHTEYDENPITO & HUIPPU PORUKKA
  Whatsapp ryhmässä voi sopia yhteisiä treeniaikoja, laitella koirakuvia tai omia reseptejä.😄 Ryhmän koko 4-6 henkilöä.
 •  Asiakkaan palaute ryhmäkoosta: " Vaikka kyseessä on ryhmävalmennus, jokanen huomioitiin yksilönä eikä ryhmä ollut liian suuri".
 • Hinta: 220€/kk

Tässä pienryhmäläisten palautteita valmennuksesta

"Hyvä valmentaja. Huomioi kaikki treenaajat hyvin ja aina on korvaavat liikkeet jos ei jotain pysty tekemään. Riittävän "tiukka" valmentaja! Yleisesti ottaen olen ollut kautta aikojen ollut erittäin tyytyväinen valmennukseen. Kannustava valmennus. Itsestä paljon kiinni miten treenit sujuvat." 

" Olen ollut tosi tyytyväinen pienryhmään! Toisista saa tsemppiä ja Kati on mahtava pt. Olen ollut myös tyytyväinen vaihtelevaan ja monipuoliseen treenaamiseen. Kati on tosi tsemppaava ja hän sai treenit hyvin muutettua ja sovitettua kaikille vammoista/rajoituksista huolimatta. "


"Valmennus oli huippuluokkaa ja tasapuolinen ohjaus ryhmän kesken. Kati on ammattilainen asialla, helposti lähestyttävä ,ottaa hyvin huomioon asiakkaan rajoitteet. Tiukka mutta lempeällä tavalla ,haluaa asiakkaan kehittyvän ja hyötyvän ohjauksesta. Itsellä Monen vuoden kokemus Katin kanssa ja olen erittäin tyytyväinen saavutuksiin. Pienestä epävarmasta ja pelokkaasta Tinasta on Katin ohjauksen, ystävyyden ja tsemppien myötä kasvanut itsevarmempi ,terveellisempi sekä urheillusempi "mummo". Eli liikunta tuli jäädäkseen .Kiitos siitä. Olet mahtava persoona ❤ 


" Ihan paras valmentaja, ihan paras ryhmä treenaamiseen, hyvä me henki.  Jokainen valmennuskerta oli erilainen ja oppi aina uusia liikkeitä, tunti oli hyvin intensiivinen ja kroppa täytyi laittaa täysillä likoon." 

" Sain hyviä tuloksia valmennuksella ja vinkkejä jatkoon.  Olin tyytyväinen  Katin taitoon valmentaa🙂 Olet ihan huippu! Vaikka kyseessä on ryhmävalmennus niin sain myös paljon henkilökohtaisia vinkkejä ja uskoa omaan tekemiseen. Trainero ohjelma on todella hyvä valmennus alusta siitä myös iso plussa."  


" Vaikka kyseessä ryhmä niin silti valmennuksessa huomioidaan jokainen myös erikseen. Korvaavat liikkeet jos kaikkea ei pysty tekemään ja tekniikkakorjaukset myöskin. Hyvä tsemppihenki ja toisten kannustaminen.  Kiva treenata muidenkin kanssa hyvässä ohjauksessa." 

" Parasta oli - tiimihenki & kannustus - valmiit treeniohjelmat - pääsee kokeilemaan monipuolisia ohjelmia esim. pyramidi- ja maksimitreeni - yhteenvedot treenin lopussa. "


" Olin tyytyväinen valmennuksessa juurikin siihen että ryhmän jäsenet huomioitiin yksilöinä. Olin myös tyytyväine ryhmähenkeen ja miten valmentaja osasi luoda luotettavan ja kuuntelevan ilmapiirin. Olin myös tyytyväinen merhaan kuntosaliin!  Vaikka kyseessä on ryhmävalmennus, jokanen huomioitiin yksilönä eikä ryhmä ollut liian suuri. Suosittelen kaikille, lähtötilanteesta tai tavoitteesta huolimatta!"

Tämän saat kun hyppäät mukaan!

 • Saat joka viikko vaihtelevia monipuolisia treenejä kuntosalilla. Sinun ei tarvitse muuta kuin tulla paikalle!
 • Saat henkilökohtaisen ravinto-ohjeen tavoitteiden mukaisesti, jonka avulla onnistut esimerkiksi polttamaan rasvaa ja saamaan lisää lihasta. Mahdollisuus saada myös ruokavalio ilman punnitsemista!
 • Tekniikkaopastusta. Näin treenaat turvallisesti ja tehokkaasti etkä riko itseäsi.
 • Saat lisää virtaa ja energiaa arkeesi ja Firsbeatin avulla viemme palautumistasi ja stressinhallintaa parempaan suuntaan
 • Saat selkeät ohjeet omiin treeneihisi ryhmän ulkopuolella, joilla viet kehittymistäsi eteenpäin.
 • Saat viikko- ja jaksosuunnitelman treeneihin, jolla varmistat onnistumisesi myös omalla ajallasi ja treenaat kehittävästi ja järkevästi. Ei määrä, vaan laatu!
 • Saat kehitettyä myös kuntoasi, jolloin et enää puuskuta portaissa ja lenkkeily sujuu kevyemmin.
 • Saat ohjeet miten kehität liikkuvuuttasi ja tauotat työtäsi. Sopii siis erinomaisesti istumatyöntekijälle!
 • Saat vaihtelevia haastavia treenejä, joita et yksin tekisi!
 • Pääset pois tasannevaihteelta treenien suhteen ja opit miten treenata kehittävästi
 • Saat minun tuen lisäksi huipun porukan, jolloin treeneihin tulee myös lähdettyä säällä kuin säällä.
 • Pääset mukaan yhteiseen whatsapp ryhmään, jossa voi jakaa fiiliksiä ja kysyä muita treeneille
 • Seurannan, jonka avulla viet kehitystäsi eteenpäin.
 • Trainero valmennusalustan käytön, jossa voit seurata itse myös omaa kehitystäsi, treenipainojen kehitystä ja liikuntaa viikko ja kuukausitasolla. Myös painon, mittojen seuranta, uni, askeleet, vyötärönympärys...
 • Säästät rahaa, pienryhmävalmennus on puolet halvempaa, kuin henkilökohtainen valmennus.
 • Firstbeat Life palautumisen, unen, stressinhallinan sovelluksen, jolla seuraamme, että treenisi ovat kehittäviä kun palaudut!
 • Treenivihkon- jonne voit kirjata treenituloksiasi, jos et halua kirjata sähköisesti.

Hinta: 220€/kk.

Kesto: 3kk, 12 treeniä. Treenit yhden kerran viikossa, sama aika ja sama paikka. Voit maksaa myös liikuntaeduilla!

+ salimaksu/jäsenyys PWR Fit Centerille. 

Miten olisi uusi energinen & sporttinen sinä?


 1. Salille meno ei enää ahdista, vaan osaat treenata itsenäisesti ja kehittävästi. Huomaat, ettei sinun tarvitse asua salilla saadakseksi tuloksia, vaan vähemmällä määrälläkin voi saada upeita tuloksia!
 2. Kroppasi kiinteytyy ja paino putoaa henkilökohtaisen ruokavalion avulla
 3. Opit suunnittelemaan liikuntaasi ja ennakoimaan 
 4. Haasteet & epäonnistumiset eivät enää vie sinua takaisin alkuun
 5. Viikottaisien kotitehtävien avulla viet psyykkisiä taitojasi eteenpäin, opit miten motivoida itseäsi liikkeelle, miten nukkua ja palautua paremmin sekä syödä oman tavoitteesi mukaisesti. 
 6. Motivaatiosi kasvaa  viikottaisten treenitapaamisten kautta sekä trainero valmennusalustan käyttö pitää sinut kärryillä missä mennään ja näet kehittymisesi ( 4 yhteistreeniä kk). 
 7. Minun ja ryhmän tuen avulla, et luovuta viikon kuluttua, vaan saat toivottua lisäboostia matkallesi ja seurannan avulla myös sitoutat itseäsi omaan projektiisi
 8. Liikkuvuutesi kehittyy liikkuvuusohjelmien ja treenien avulla
 9. Kuntosi kohenee aerobisten treenien avulla. Huomaat, miten pelkkä kävely ei riitä , vaan tarvitset sen ohelle monipuolista nousujohteista treeniä. 
 10. Lihasvoimasi kasvaa ja huomaat olevasi vahvempi kuin oletkaan! Treenaaminen onkin aika kivaa! 
 11. Henkisen hyvinvoinnin kasvun myötä olet myös mukavempi kotona läheisillesi
 12. Opit herkuttelemaan järjevästi, pilaamatta tuloksiasi. Opit miten säännöllisillä valinnoilla on iso merkitys. 
 13. Yhteisen whatsapp ryhmän, jossa saat vertaistukea myös 
 14. Opit näkemään mitkä asiat edistävät palautumistasi ja mitkä rutiinit auttavat sinua lisäämään virtaa päivääsi
 15. Opit treenaamaan monipuolisesti salilla ja saat vaihtelevia treenejä joita on helppo viedä omaan arkeen
 16. Arki ei ole enää selviytymistä vaan löydät sporttisen hyvinvoivan itsesi!  Työpävitä sujuvat helpommin ja energiaa jää työpäivän jälkeen muuhunkin. 


Alkavat pienryhmät syksy 

6.9- 22.12. 2022

 • Voimalaitos Merihaka tiistai 6.9 klo 18-19.00 (iltaryhmä) TÄYNNÄ
 • PWR Fit Center, LAHTI to 6.10 klo 16.30-17.30 

Haluatko mukaan pienryhmään?

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä pian! :) Voit myös ilmoittautua esimerkiksi ensi vuoden ryhmiin ennakkoon, jos et ehtinyt syksyn starttiin! 

Voit maksaa myös seuraavilla liikuntaeduilla

Smartum, ePassi & eazybreak