Saavuta tavoitteesi ryhmässä!

Pienryhmävalmennus Lytsyn löylyt  

Ilmoittaudu mukaan valmennukseen!

Varaa paikkasi ajoissa. Viestiin voit laittaa myös lisätietoja itsestäsi.

 Vahvistamme varauksesi sähköpostilla.

Lytsyn löylyt

Ihana ryhmähenki,valmentaja oli loistava ja tuloksia tuli! "

Onnistu pienryhmässä!


Polkevatko treenisi paikoillaan? Tuntuuko, ettei aikaa tunnu riittävän treenaamiseen ja haluaisit saada liikunnan kipinän takaisin?  Haluaisitko saada  tekniikoita kuntoon ja lisää energiaa päivään?   Silloin pienryhmävalmennus on oikea valinta sinulle! :) 

Elämäntapamuutoksessa yksi tärkein asia on vertaistuki, joten pienryhmässä saat tsemppiä ja tukea matkallesi. Monella on haasteena saada liikunnasta säännöllistä, ja siksi pienryhmässä tämä haaste poistuu, kun ryhmä kokoontuu joka viikko samaan aikaan samassa paikassa, joten sinun ei tarvitse muuta kuin saapua paikalle! Liikunnan ei tarvitse olla tylsää yksinpuurtamista tai hampaat irvessä tekemistä! Tässä ryhmässLä tulet huomaamaan, että olet vahvempi kuin uskotkaan! Ja että liikunta on oikeasti mukavaa! 
Lytsyn löylyt  

 • KENELLE
  Sinulle, joka haluaa saada kehitystä salitreeneissä, treenata turvallisesti ja tehokkaasti. Haluat saada uutta boostia treeneihisi, ja saada liikunnan säännölliseksi ja monipuoliseksi.
 • PAIKKA & AIKA
 • Joka tiistai/torstai Voimalaitos Merihaassa klo 18.00 Haapaniemenkatu 14b. 
 • KESTO
  4kk (16 tapaamista) 
 • SISÄLTÄÄ
  16 tapaamista (treeniä), 1xviikossa , kesto 4kk. Monipuolisia ja kehittäviä treenejä, jotka lisäävät voimaa, liikkuvuutta ja/tai kestävyyttä. Treenit sopivat erinomaisesti istumatyöläiselle!
 • RUOKAVALIO
  Henkilökohtainen ruokavalio-ohjeistus oman tavoitteen mukaisesti.  Myös reseptejä ja vinkkejä herkutteluun + kauppareissulle. Ei tarvitse punnita!
 • SALIOHJELMAT+ OHJELMAT LIIKKUVUUDEN & KUNNON KOHOTTAMISEEN
  1 tai 2-jakoinen saliohjelma. Päivitys 8 viikon välein sekä jaksosuunnitelma ja esimerkki viikko-ohjelma. Monipuolisuus on huomioitu myös ryhmässä, eli kehitämme sekä liikkuvuutta että myös kuntoa. Hyvä liikkuvuus lisää voimaa, ehkäisee loukkaantumisia ja tukee toimintakykyä ja hyvä fyysinen kunto auttaa meitä jaksamaan paremmin arjessa ja palautumaan paremmin. 
 • FIRSTBEAT LIFE
  Unen, palautumisen ja stressinhallinnan seurantasovellus. Kehittävä treeni on sellaista, mistä myös palaudut! 👏 Alkumittausten perusteella jokainen laatii omat tavoitteet myös palautumiselle, stressinhallinnalle ja unelle. Näemme myös jokaisen tämän hetkisen kuntotason ja sen kehityksen. Mittauksia voi tehdä niin monta kuin haluaa ryhmän aikana, ja halutessaan voi jatkaa huolenpitopalveluna 55€/kk ryhmän jälkeen. Lisätietoja www.katilytsy.fi/firstbeat
 • TRAINERO LIIKUNTASOVELLUS
 • Ohjelmat tulevat tänne videoineen ja kuvineen. Socvellukseen voit merkitä harjoituspainot sekä seurata myös esim painoa, vyötärönympärysmittoja jos on esim. kiinteytymis tai painonpudotustavoitteita.
 • YHTEYDENPITO & HUIPPU PORUKKA
  Whatsapp ryhmässä voi sopia yhteisiä treeniaikoja, laitella koirakuvia tai omia reseptejä.😄 Ryhmän koko 4-6 henkilöä, näin jokainen saa henkilökohtaista palautetta ja tekniikat kuntoon! Asiakkaan palaute ryhmäkoosta: " Vaikka kyseessä on ryhmävalmennus, jokanen huomioitiin yksilönä eikä ryhmä ollut liian suuri".
 • Hinta: 220€/kk  

Tässä pienryhmäläisten palautteita valmennuksesta!

"Hyvä valmentaja. Huomioi kaikki treenaajat hyvin ja aina on korvaavat liikkeet jos ei jotain pysty tekemään. Riittävän "tiukka" valmentaja! Yleisesti ottaen olen ollut kautta aikojen ollut erittäin tyytyväinen valmennukseen. Kannustava valmennus. Itsestä paljon kiinni miten treenit sujuvat." 

" Olen ollut tosi tyytyväinen pienryhmään! Toisista saa tsemppiä ja Kati on mahtava pt. Olen ollut myös tyytyväinen vaihtelevaan ja monipuoliseen treenaamiseen. Kati on tosi tsemppaava ja hän sai treenit hyvin muutettua ja sovitettua kaikille vammoista/rajoituksista huolimatta. "


"Valmennus oli huippuluokkaa ja tasapuolinen ohjaus ryhmän kesken. Kati on ammattilainen asialla, helposti lähestyttävä ,ottaa hyvin huomioon asiakkaan rajoitteet. Tiukka mutta lempeällä tavalla ,haluaa asiakkaan kehittyvän ja hyötyvän ohjauksesta. Itsellä Monen vuoden kokemus Katin kanssa ja olen erittäin tyytyväinen saavutuksiin. Pienestä epävarmasta ja pelokkaasta Tinasta on Katin ohjauksen, ystävyyden ja tsemppien myötä kasvanut itsevarmempi ,terveellisempi sekä urheillusempi "mummo". Eli liikunta tuli jäädäkseen .Kiitos siitä. Olet mahtava persoona ❤ 


" Ihan paras valmentaja, ihan paras ryhmä treenaamiseen, hyvä me henki.  Jokainen valmennuskerta oli erilainen ja oppi aina uusia liikkeitä, tunti oli hyvin intensiivinen ja kroppa täytyi laittaa täysillä likoon." 

" Sain hyviä tuloksia valmennuksella ja vinkkejä jatkoon.  Olin tyytyväinen  Katin taitoon valmentaa🙂 Olet ihan huippu! Vaikka kyseessä on ryhmävalmennus niin sain myös paljon henkilökohtaisia vinkkejä ja uskoa omaan tekemiseen. Trainero ohjelma on todella hyvä valmennus alusta siitä myös iso plussa."  


" Vaikka kyseessä ryhmä niin silti valmennuksessa huomioidaan jokainen myös erikseen. Korvaavat liikkeet jos kaikkea ei pysty tekemään ja tekniikkakorjaukset myöskin. Hyvä tsemppihenki ja toisten kannustaminen.  Kiva treenata muidenkin kanssa hyvässä ohjauksessa." 

" Parasta oli - tiimihenki & kannustus - valmiit treeniohjelmat - pääsee kokeilemaan monipuolisia ohjelmia esim. pyramidi- ja maksimitreeni - yhteenvedot treenin lopussa. "


" Olin tyytyväinen valmennuksessa juurikin siihen että ryhmän jäsenet huomioitiin yksilöinä. Olin myös tyytyväine ryhmähenkeen ja miten valmentaja osasi luoda luotettavan ja kuuntelevan ilmapiirin. Olin myös tyytyväinen merhaan kuntosaliin!  Vaikka kyseessä on ryhmävalmennus, jokanen huomioitiin yksilönä eikä ryhmä ollut liian suuri. Suosittelen kaikille, lähtötilanteesta tai tavoitteesta huolimatta!"

Miten olisi energinen & sporttinen sinä 2023?


Jos alla olevat asiat kuulostavat sinulle tavoittelemisen arvoisilta, ryhmä sopii sinulle erinomaisesti!


 • Salille meno ei enää ahdista, vaan osaat treenata itsenäisesti ja kehittävästi. Huomaat, ettei sinun tarvitse asua salilla saadakseksi tuloksia, vaan vähemmällä määrälläkin voi saada upeita tuloksia! Treenaamisesta tulee voimavara ja on oikeastaan aika kivaa!
 • Harjoittelun ja ruokavalion muutosten myötä kroppaan tulee sporttisia muotoja ja vaatteet eivät kiristä samalla tavalla
 • Haasteet & epäonnistumiset eivät enää vie sinua takaisin alkuun vaan saat liikunnasta säännöllistä
 • Motivaatiosi kasvaa  viikottaisten treenitapaamisten ja yhteydenpidon kautta sekä trainero valmennusalustan käyttö pitää sinut kärryillä missä mennään ja näet kehittymisesi !
 • Minun ja ryhmän tuen avulla, et luovuta viikon kuluttua, vaan saat toivottua lisäboostia matkallesi ja seurannan avulla myös sitoutat itseäsi omaan projektiisi
 • Liikkuvuutesi kehittyy ja kroppa ei ole enää niin jäykkä. 
 • Kuntosi kohenee ja portaiden nousu ei ole enää haaste eikä mikään. 
 • Voimasi kasvaa ja huomaat olevasi vahvempi kuin uskoitkaan! 
 • Tekniikat salilla parantuvat ja treenaamisesta tulkee turvallista ja järkevää
 • Opit herkuttelemaan järjevästi, pilaamatta tuloksiasi. Opit miten säännöllisillä valinnoilla on iso merkitys ja ravintolaillalliset eivät pilaa kehitystäsi
 • Mahtavan energisen ryhmän  kautta  saat vertaistukea ja tsemppiä matkallesi. Myös uusia treenikavereita
 • Opit näkemään mitkä asiat edistävät palautumistasi, mitkä taas kuormittavat ja  mitkä rutiinit auttavat sinua lisäämään virtaa päivääsi. Voimavarasi lisääntyvät ja ihmiset ihmettelevät työpaikalla, mistä tuo on saanut noin paljon lisää energiaa!
 • Opit treenaamaan monipuolisesti salilla ja saat vaihtelevia treenejä joita on helppo viedä omaan arkeen, vaikka aikaa olisi vain 7 minuuttia. Treeni ei ole enää ajanpuutteesta kiinni!
 • Arki ei ole enää selviytymistä vaan löydät sporttisen hyvinvoivan itsesi!  Työpäivät sujuvat helpommin ja energiaa jää työpäivän jälkeen muuhunkin. 


Alkavat pienryhmät 2023!

 • Torstai 20.1.2023 klo 18-19.00 Voimalaitos Merihaka (1 paikkaa vapaana!) 
 • Tiistai 24.2.2023 klo 18-19.00 Voimalaitos Merihaka (4 paikkaa vapaana!) 

Haluatko mukaan pienryhmään?

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä pian! :) Voit myös ilmoittautua esimerkiksi ensi vuoden ryhmiin ennakkoon, jos et ehtinyt syksyn starttiin! 

Voit maksaa myös seuraavilla liikuntaeduilla

Smartum, ePassi & eazybreak