Psyykkinen valmennus

 

" Psyykkinen valmennus avasi minulle aivan uudenlaisen suhtautumisen itseeni. " 

 

Placeholder Image

Mitä on psyykkinen valmennus? 

Psyykkinen valmennus on ennaltaehkäisevää toimintaa, jonka tarkoituksena on tukea ihmisen hyvinvointia ja ohjata ja opettaa psyykkisten taitoja. Psyykkinen valmennus pohjautuu tieteelliseen tutkimusnäyttöön ja niin kutsuttuun arvo- ja hyväksyntäpohjaiseen lähestymistapaan. Psyykkinen valmennus soveltuu erittäin hyvin esimerkiksi elämäntapamuutosprosessin tukemiseen tai suorituskyvyn parantamiseen. Oletko yrittänyt esimerkiksi pudottaa painoa ja tehdä pysyvää muutosta elämässäsi, mutta parin viikon jälkeen seinä tulee vastaan? Onko sinun omat ajatuksesi ja tapasi esteenä pysyvään muutokseen? 

Valmennuksen avulla kehitetään monia erilaisia ominaisuuksia ja kokonaisuuksia mm. 
 

Keskittymiskykyä
Jännityksen hallintaa
Itseluottamusta ja itsetuntemusta
Tunteiden- ja stressin hallintaa
Tavoitteenasettelua
Sisäistä puhetta
Mielikuvaharjoittelua
Rentoutumiskykyä
Motivaatiota
Arvot ja identiteetti

Hyväksyntää ja joustavuutta

 

Placeholder Image

Onko psyykkinen valmennus sama asia kuin terapia?

Ei. Valmennuksen tarkoitus on  kasvattaa ja tukea mm. Omaa itsetuntemusta ja myönteisen minäkäsityksen kehittymistä. Tämän lisäksi  valmennuksessa tuetaan ja edistetään motivaatiota ja tavoitteenasettelua sekä ohjataan ja opetetaan psyykkisiä taitoja mm. lisätä tietoisuutta omista käyttäytymisen valinnoista, suunnata tarkkaavaisuuttaja  kykyä keskittyä sekä havainnoida omaa toimintaa. Asiakas on tässä toimintatavassa hyvin aktiivisessa roolissa ja oppii itse havannoimaan omia ajatuksiaan, tunteitaan ja käyttäytymistapoja.

 
 
 

Kenelle valmennuksesta on hyötyä?

Kuka tahansa hyötyy valmennuksesta. Tavalliset kuntoilijat, elämäntapamuutosta tekevät, urheilijat,jotka haluavat vähentää kisajännitystä ja parantaa suoritustaan tai vaikkapa työyhteisö. Valmennuksen tavoitteet määritellään yhdessä asiakkaan kanssa ja ne yleensä liittyvät muutosprosessin tukemiseen, suorituskyvyn optimoimiseen ja parantamiseen. 

 

Asiakkaani Tainan fiilikset psyykkisestä valmennuksesta (olemme yhdistäneet sekä psyykkistä että tavan personaltraining valmennusta) 

Miten olen hyötynyt psyykkisestä valmennuksesta?

Olen oppinut armollisuutta itseäni kohtaan. On ihan ok välillä ottaa rennommin. Pakonomainen suorittaminen vähentynyt. Itsepuhelu parantunut, suhtaudun itseeni lempeämmin kuin ennen. Osaan myös pyytää apua, ennen yritin selviytyä kaikesta yksin.

Olen oppinut parempaa tunteiden käsittelyä ja hallintaa. On ihan ok tuntea myös niitä negatiivisiäkin tunteita välillä. Niihin ei kuitenkaan kannata jäädä kiinni eikä niihin kannata aina uskoa.

Itsetuntemus parantunut, ymmärrän paremmin miksi käyttäydyn niinkuin käyttäydyn esim. paineen alla.

Osaan pitää paremmin omia puoliani. Tämä on näkynyt konkreettisesti esim. työpaikan vaihtona.

Arvot ovat kirkastuneet, tiedän mikä minulle on elämässä tärkeää ja miten haluan elää

Placeholder Image
Placeholder Image

Arvojen kirkastaminen – viekö päivittäiset tekosi sinua kohti vai poispäin tavoitteestasi?

Ulkoinen vai sisäinen motivaatio – Tavoitteenasettelulla lisää motivaatiota matkallesi

Tunteet ja ajatukset – Onko mielesi mukana onnistumisessasi?

Itsepuhelu ja itseluottamus – Onko itsepuhelusi kehittävää?

Placeholder Image

Asiakkaan kokemus psyykkisestä valmennuksesta

Lue tästä Marjaanan kokemus psyykkisestä valmennuksesta 

Kiinnostaako sinua aloittaa valmennus?

Valmennuksen voi ottaa esimerkiksi osaksi personaltraining pakettia tai vain erillisenä 1-6 kerran tapaamisena. Myös ryhmävalmennuksena! Ota yhteyttä ja katsotaan mistä sinä hyötyisit eniten! Hinnat alkaen 145€/kk

Ota yhteyttä
Powered by Kajabi