Psyykkinen valmennus

Mitä on psyykkinen valmennus?

Psyykkinen valmennus on ennaltaehkäisevää toimintaa, jonka tarkoituksena on tukea ihmisen hyvinvointia ja ohjata ja opettaa psyykkisten taitoja. Psyykkinen valmennus pohjautuu tieteelliseen tutkimusnäyttöön ja niin kutsuttuun arvo- ja hyväksyntäpohjaiseen lähestymistapaan. Psyykkinen valmennus soveltuu erittäin hyvin esimerkiksi elämäntapamuutosprosessin tukemiseen tai suorituskyvyn parantamiseen. Oletko yrittänyt esimerkiksi pudottaa painoa ja tehdä pysyvää muutosta elämässäsi, mutta parin viikon jälkeen seinä tulee vastaan?

Onko psyykkinen valmennus sama asia kuin terapia?

Ei. Valmennuksen tarkoitus on  kasvattaa ja tukea mm. Omaa itsetuntemusta ja myönteisen minäkäsityksen kehittymistä. Tämän lisäksi  valmennuksessa tuetaan ja edistetään motivaatiota ja tavoitteenasettelua sekä ohjataan ja opetetaan psyykkisiä taitoja mm. lisätä tietoisuutta omista käyttäytymisen valinnoista, suunnata tarkkaavaisuuttaja  kykyä keskittyä sekä havainnoida omaa toimintaa. Asiakas on tässä toimintatavassa hyvin aktiivisessa roolissa ja oppii itse havannoimaan omia ajatuksiaan, tunteitaan ja käyttäytymistapoja.

Kenelle valmennuksesta on hyötyä?

Kuka tahansa hyötyy valmennuksesta. Tavalliset kuntoilijat, elämäntapamuutosta tekevät, urheilijat,jotka haluavat vähentää kisajännitystä ja parantaa suoritustaan tai vaikkapa työyhteisö. Valmennuksen tavoitteet määritellään yhdessä asiakkaan kanssa ja ne yleensä liittyvät muutosprosessin tukemiseen, suorituskyvyn optimoimiseen ja parantamiseen.

Valmennuspaketit

Psyykkinen valmennus yksilölle, seuralle tai pienryhmälle:

Arvojen kirkastaminen – viekö päivittäiset tekosi sinua kohti vai poispäin tavoitteestasi?

Ulkoinen vai sisäinen motivaatio – Tavoitteenasettelulla lisää motivaatiota matkallesi

Tunteet ja ajatukset – Onko mielesi mukana onnistumisessasi?

Itsepuhelu ja itseluottamus – Onko itsepuhelusi kehittävää?

Kerrat: 1-6, kesto vaihtelee valmennuksen mukaan, kysy lisää!

Hinta:  139€ / tapaaminen 90 min (sis. alv)

Ota yhteyttä

kati@katilytsy.fi

Sijainti

Helsinki

Helsinki

Seuraa minua