Kuka on Kati Lytsy?


Tietoa minusta

Energinen ja intohimoinen hyvinvointialan ammattilainen, joka ei kyllästy elämästä fiilistelyyn!

Lapsesta asti olen rakastanut liikkua ja kokeillutkin eri lajeja lentopallosta kamppailulajeihin. Olen tiennyt ala-asteesta lähtien, että tulen tekemään töitä liikunnan parissa (aluksi unelma-ammattini olivat merenneito ja presidentti :D ) 2005 vuonna aloitin nuorten lentopallovalmentajana toimimisen ja siitä lähtien on tullut ohjattua paljon  liikuntaa eri muodoissa eri  ikäisille liikkujille. Kun ohjasin Lahdessa nyrkkeilyä, se oli sysäys personaltrainerin ammattiin. Nautin äärimmäisen paljon muiden tsemppaamisesta ja oli mahtavaa nähdä treenaajien kehitys viikko toisensa jälkeen. Haluan jakaa muille sitä liikunnan riemua mitä itse saan liikkumisesta. Kun löytää itselleen sopivan lajin ja tavan liikkua, se on menoa! Olen hurahtanut täysin tanssiin, harrastan itse Dancehall Queenstyle, ja siksi minut monesti löytääkin pääalaspäin. Oli ihana löytää laji, jossa voit olla täysin oma hullu itsesi ja heittäytyä!

Vahvuutenani on pysyvät elämäntapamuutokset, liikunnallisen elämäntavan löytäminen kiireen keskelle , kehonmuokkaus,  liikkuvuustreeni sekä henkinen hyvinvointi osana muutosta. Joten jos etsit pikaratkaisuja, kitukuureja ja hetkellisiä muutoksia, en ole etsimäsi valmentaja. Sitoudun itse asiakkaisiini 100 %:sesti, joten odotan sitä myös asiakkailtani. 

Minulle valmentajana kokonaisuvaltaisuus on äärimmäisen tärkeää, siksi olen kouluttautunut myöäs psyykkiseksi valmentajaksi. Moni tuskailee sen kanssa, että tietäisi kyllä miten muutos tehdään, mutta ei vaan saa tapojansa muutettua. Ja tässä koko homman ydin piileekin, tiedonpuute ei ole koskaan ollut syynä siihen, miksei muutosta tapahdu. Tapoja on muutettava, aina se ei ole mukavaa, mutta välttämätöntä, jos haluaa muutosta. Monet tavat ovat hyvin automatisoituneita, ettemme edes huomaa niitä. Siksi olen täällä, auttaakseni sinua huomaamaan ja muuttamaan niitä järkevästi ja pysyvästi! 
Valmentaja

Lytsy Kati 

Olen 29-vuotias personaltrainer, psyykkinen valmentaja, joka haluaa jakaa liikunnan ilosanomaa muillekin! Kun panostaa hyvinvointiinsa, huomaa voimavaroja olevan käytössä paljon enemmän ja voi olla paras versio itsestään! Huomata, ettei tarvitse enää päiväunia ja liikkuminenhan on aika kivaa!


KOKEMUS

Psyykkinen valmentaja

Liikunnanohjaaja AMK

Mobility kehonhuolto koulutus

Rasvanpoltto- ja lihaskasvu 

Palautumisen asiantuntija koulutus

Uimaopettaja

Omat liikuntalajit+ osaaminen

Tanssi (Dancehall Queenstyle & twerkkaus)

Kuntosali

Nyrkkeily

Kahvakuula


Valmentaja

Oma muutokseni

Olen itsekin kamppaillut hyvinvoinnin saralla, treenannut liikaa, palautunut huonosti , syönyt miten sattuu ja laiminlyötnyt itseeni panostamista. Olen muuttanut rutiineja parantaakseni hyvinvointiani ja omaa jaksamistani.   Tiedän siis hyvin, mitä on kamppailla painon kanssa, kokea riittämättömyyttä, häpeää, ahdistusta omasta kropastaan. Tiedän myös senkin puolen, kun painosta tulee pakkomielle. Kenenkään arvo ei ole painosta riippuvainen!

Lue lisää blogistani tiestäni valmentajaksi ja muutoksestani!

https://katilytsy8.cms.webnode.fi/l/miten-minusta-tuli-valmentaja/<br>