Työhyvinvointi

Energiaa & uutta boostia työntekoon!

.

Miksi työhyvinvointia?

Moni yritys kamppailee työntekijöidensä terveyden, sairauspoissaolojen ja tuottavuuden kanssa. On väsymystä töissä, ei jakseta tehdä töitä tehokkaasti, projektit myöhästelevät, kroppa oireilee istumisesta ja näin ollen työtulos voi jäädä huonommaksi ja poissaoloja kertyy liikaa ja näin ollen eurot lentävät ikkunoista ja ovista ulos. 

Henkilöstön hyvinvointiin kannattaa siis ehdottomasti panostaa! Näin työntekijät pysyvät työkykyisinä, tuottavina, terveinä sekä henkisesti hyvinvoinina ja tiimihenkikin paranee. 

Vähennä istumatyöstä aiheutuvia kipuja

Suurin osa valveillaoloajasta vietetään paikallaan, pääasiassa istuen. Istumisella on yhteys monien pitkäaikaissairauksein ilmaantumiseen. Monella työntekijällä on niska- ja alaselkäkipuja, joilla on todennäköisesti yhteys pitkäkestoiseen istumiseen. Epäergonomiset työasennot ja vapaa-ajalla älylaitteiden selailu ja passiivisuus saa ryhdin lysähtämään ja vapaa-ajalla ei ole tarvittavia työkaluja ryhdin parantamiseksi. Säännöllinen liikunta ja työntauotus ovat siis avainasemassa kipujen taltuttamisessa. Hyväkuntoisena työnteho on myös ihan eri luokkaa ja palaudumme paremmin työpäivästämme.

Panosta  hyvinvointiin & lisää kilpailuetua!

V ähemmän sairauspoissaoloja, enemmän energiaa & tehokkuutta työhön!

Johtoryhmävalmennus

Valmennukset johtoryhmälle

6-12kk

Stressaako? Tuntuuko, että hyvinvointi ja liikunta ovat jääneet kiireen jalkoihin? Keskivartalolle on päässyt kertymään viskeraalirasvaa ja energiat meinaa olla vähissä? Kroppaa kiristää ja haastava saada itseään liikkeelle ja vaikutukset alkavat näkyä jo töissä?

 • Tämä valmennus antaa teille työkalut pysyvään muutokseen, parempaan kuntoon ja vireystasoon! Valmennus voidaan toteuttaa joko henkilökohtaisena valmennuksena tai isommalle porukalle. 
 • Valmennuksessa käytetään erilaisia sovelluksia ja työkaluja joilla saadaan liikunta elämäntavaksi, treenit kehittäväksi, uni & palautuminen kuntoon ja sitä kautta stressitasot alemmas ja omat energiatasot ylemmäs. Ravintovalmennuksen & psyykkisen valmennuksen yhdistelmällä löydetään onnistumisen esteet ja löydetään ratkaisut niihin, jotta pääsette tavoitteisiinne!
 • Sisältää myös alku,väli ja lopputestit

Hyvinvointiluennot

Luennot on mahdollista toteuttaa niin paikan päällä tai etänä! Luennot räätälöidään tarpeen mukaan! Suosittuja luentoaiheita ovat olleet mm.


 • Töistä palautuminen & stressinhallinta
 • Pysyvä elämäntapamuutos
 • Kuntosaliharjoittelun hyödyt istumatyössä (luento+ mahdollinen treeni) 
 • Työn tauotuksella lisää boostia  (taukojumppa+ lyhyt luento) 
 • Liikunta & ravitsemus 
 • Uni & palautuminen

 

Workshopit

Workshop on erityisesti teille, ketkä haluatte enemmän liikettä & käytäntöä! Workshopit sisältävät sekä teoriaa, että käytäntöä, mutta tekeminen on pääroolissa. Tämä sopii erinomaisesti esimerkiksi sellaiseen yritykseen, keillä on oma kuntosali tai ryhmäliikuntatila! 

Esimerkki workshoppeja ovat olleet: 

 • Ryhtiä runkoon workshop istumatyöntekijöille
 • Asennetta asiakaspalveluun
 • Kivut pois voimaharjoittelulla
 • Liikkuvuus & palautumis workshop


Referenssit

Karhu Helsinki Oy


"Ryhtiä runkoon Workshop oli hyödyllinen! Konkreettiset ja yksinkertaiset liikkeet ja vinkit, jotka on helppo ottaa käyttöön arjessa.

Parasta oli liikkeiden harjoittelu, joista muutama jää varmasti pysyvään käyttöön. Liikkeet olivat hyvin suunniteltu toimistotyöläisen tehtäviksi. Kiitos innostavalle ja asiantuntevalle ohjaajalle! "


Pirjon Pakari Nurmijärvi


"Yrityksessämme oltiin todella tyytyväisiä käytännönläheisiin ja monipuolisiin
hyvinvointipäiviimme. Työntekijöiden työnkuvat, työpisteet ja -asennot
otettiin hyvin huomioon ja saatiin juuri omaan työhömme sopivia
täsmäohjeita!"

Akavan sairaanhoitajat ja Taja ry


"Katin palautumisluento oli todella innostava, osallistava ja luento hyvin tauotettu harjoituksilla. Luennossa oli hyvin huomioitu jäsentemme erilaisten töiden erityispiirteitä ja jokainen sai  käytännön vinkkejä kuinka tukea omaa palautumistaan!"

Pyydä tarjous!

Ota rohkeasti yhteyttä alla olevan lomakkeen kautta! Autan mielelläni koostamaan teille parhaiten toimivan kokonaisuuden :)