Verkkovalmennukset hyvään oloon

Kotona kuntoon valmennuksella liikunta säännölliseksi arkeen! 

Kotona kuntoon valmennus on 10 viikkoa kestävä valmennus, jossa treenaan kanssasi joka viikko kolme kertaa erilaisten hauskojen ja hikisten treenien muodossa! Kannustan sinua ylittämään itsesi ja opit samalla käyttämään erilaisia välineitä mm. jumppapalloa, kuminauhaa, kahvakuulaa ja villasukkia treeneissäsi! Voit itse valita mieleisesi treenin ja tehdä lempparitreenin vaikka seuraavallakin viikolla. Saat joka viikko treenin lihaskunnon, liikkuvuuden/kehonhuollon sekä peruskunnon parantamiseen. Lisäksi joka viikko saat kotitehtävän, joka liittyy hyvinvointiin esimerkiksi unenlaadun parantamiseen ja kasvisten lisäämiseen. Tämä on ehdottomasti sinulle, jos haluat saada liikunnan osaksi arkeasi, liikkua monipuolisesti, parantaa kuntoasi, lihaskuntoasi sekä liikkuvuuttasi sekä voida kokonaisvaltaisesti hyvin! Ja jos tiedät, ettet saa treenattua yksin ohjeista, vaan tarvitset innostavan tsempparin mukaan! 

Lisätietoja Kotona kuntoon valmennuksesta

Perusasiat kuntoon ja vireystila paremmaksi Ravintovalmennuksella!

Perusasiat kuntoon on 6 viikkoa kestävä ravintovalmennus, jossa keskitymme tekemään pysyviä muutoksia. Teemme muutoksia viikko tasolla, jolloin sinun on helpompi pysyä mukana ja harjoitella teemoja rauhassa! Tällä kurssilla paneudumme ateriarytmiin ja siihen, kuinka paljon tarvitset energiaa tavoitteeseen päästäksesi, kuinka herkutella pilaamatta tuloksia ja tunnesyömiseen. Unohda siis jatkuvat kitudieetit ja aloita tärkeisiin asioihin panostaminen ja omaan hyvinvointiisi sitoutuminen! Tässä valmennuksessa et tarvitse keitiövaakaa!

Lisätietoja ravintovalmennuksesta

Haluatko aloittaa pysyvän elämäntapamuutoksen, muttet ole varma, mistä kannattaisi lähteä liikkeelle? 

Laadin avuksesi oppaan, johon olen koonnut tärkeimmät asiat, jotka on hyvä ottaa huomioon ennen kuin lähtee liikkeelle. Tee ennakkotehtävät ja aloita muutos! :) 

Lähettämällä tämän lomakkeen liityt myös uutiskirjelistalleni. Halutessasi voit poistua uutiskirjelistalta helposti viestin lopussa olevan Poistu listalta -painikkeen avulla.

Powered by Kajabi