Yksityistilaisuudet

Oletteko etsineet hauskaa tekemistä polttareihin? Hyviä ideoita virkistyspäivälle tai messuille?

Personal Trainer Kati Lytsyn palveluista löydät pienemmälle tai isommalle porukalle liikuttavia vaihtoehtoja esim. polttareihin, messuille tai virkistyspäivään, jotka eivät jätä ketään kylmäksi! Tunnit tarjoavat elämyksiä ja saatatte löytää jopa uusia koukuttavia lajeja! Seuraavaksi esimerkkejä tarjonnasta.

  • Polttarit

Oletteko aina halunneet kokeilla supersuosittua twerkkausta missä vatsa- ja alakropan lihakset pääsevät kunnolla töihin? Hiki lentää ja hymyilyttää taukoamatta? Saada yhtä itsevarmaa asennetta kuin Beyoncella? Silloin tämä on teidän valintanne!

  • Virkistyspäivä

Nyrkkeily – Haluatteko saada liikettä niska-hartia seudulle samalla kun pääsette purkamaan paineita tehokkaasti ja hauskasti? Sitten eikun hanskat käteen! Nyrkkeily parantaa kestävyyttä, koordinaatiota, lihaskuntoa ja hapenottokykyä. Hyvästi niskakivut!

  • Tekniikat hakusessa

Tekniikkatunti esimerkiksi kuntosalin tai kahvakuulan merkeissä sopii teille, jotka haluatte saada tekniikat salilla kuntoon turvallisesti esimerkiksi oman työpaikan salilla käydessä.

  • Liikkuvuutta rankaan

sopii ryhmälle, jotka haluavat ylläpitää toimintakykyään ja nivelten liikelaajuuksia. Opitte miten liikkuvuudella saatte voimaa kroppaan ja miten arkenne muuttuu samalla laadukkaammaksi, kun kipujakaan ei tunnu päivittäin. Käymme läpi ryhtiin vaikuttavia liikkeitä ja lihaksia, helppoja liikkeitä, joihin et tarvitse älyttömästi välineitä. Pienillä teoilla on iso vaikutus!

  • Kuin kala vedessä

tunnilla opetellaan joko uintitekniikoita tai pidetään tehokas ja vesijumppa tunti. Uinnin ei tarvitse olla räpiköimistä ja hankalaa, se voi olla mukavaa ja taloudellista! Vesiliikunta sopii erityisesti ryhmälle, joilla on rajoituksia esimerkiksi polvissa tai liikkumisessa. Kokeilkaa, miten ottaa ilo ja teho irti vedestä!

  • Dance like nobody’s watching

Haluaisitteko saada letkeyttä lantioon lattari musiikin tahdissa? Saada liikettä rinta- ja selkärankaan body rollejen avulla reggaeton musiikin vauhdittamana? Päästä hakemaan rentoutta jamakalaisen mukaansa tempaavan sosiaalisen tanssin avulla? Tällä tunnilla pääsette kokeilemaan eri tanssityylejä! Vaihtoehtoja mm. Twerkkaus, Latinalaisamerikkalaista tanssia (salsa, bachata, reggaeton), Hip Hop, Dancehall

 

Ota yhteyttä

kati@katilytsy.fi

Sijainti

Helsinki

Helsinki

Seuraa minua