Yritykset

Paranna työntekijöidenne kokonaisvaltaista hyvinvointia ja vähennä sairauspoissaoloja

Moni yritys kamppailee työntekijöidensä terveyden ja tuottavuuden kanssa. On väsymystä töissä, ei jakseta tehdä töitä tehokkaasti, koska arki ei ole laadukasta, kroppa oireilee istumisesta ja näin ollen työtulos voi jäädä huonommaksi ja poissaoloja voi tulla usein.

Personal Trainer Kati Lytsy tarjoaa yrityksille monipuolisia liikunta- ja hyvinvointi palveluja, joiden avulla saadaan arkea aktiivisemmaksi, sairastelukierteet vähenemään, vireystila ja palautuminen paremmaksi sekä työntekijöiden tuottavuus tehokkaammaksi.

Suurin osa valveillaoloajasta vietetään paikallaan, pääasiassa istuen. Istumisella on yhteys monien pitkäaikaissairauksein ilmaantumiseen. Monella työntekijällä on niska- ja alaselkäkipuja, joilla on todennäköisesti yhteys pitkäkestoiseen istumiseen. Epäergonomiset työasennot ja vapaa-ajalla älylaitteiden selailu ja passiivisuus saa ryhdin lysähtämään ja vapaa-ajalla ei ole tarvittavia työkaluja ryhdin parantamiseksi.

Personal trainer Kati Lytsy tuo ryhdin ja hyvinvoinnin  yrityksesi arkeen liikuttamalla sinua yrityksesi tiloissa tai sen lähiympäristössä.

Panosta tykytoimintaan

Tukemalla ja aktivoimalla työntekijöidensä työkykyä ja hyvinvointia yritys sijoittaa omaan tulevaisuuteensa.

Tässä esimerkkejä Personal Trainer Kati Lytsyn tarjoamista palveluista, joka on toteutettavissa yhteistyössä Personal Trainerin kanssa:

  • Yritysvalmennukset ja ryhmäliikunta
  • TYHY-päivät
  • Luennot ja workshopit
  • Taukojumppa

Kaikki palvelut ovat räätälöitävissä oman yrityksen tarpeiden ja toiveiden mukaisesti – niin yksittäisille työntekijöille kuin työporukoillekin. Kysy lisää ja pyydä tarjous!

Ota yhteyttä

kati@katilytsy.fi

Sijainti

Helsinki

Helsinki

Seuraa minua