Etävalmennus

Kuntoon sijainnista huolimatta!

Etävalmennus 

Hyvinvointia, tuloksia ja lisää virtaa sijainnista huolimatta!

Jos et asu pääkaupunkiseudulla, ja haluat osaksi valmennusta, tämä sopii sinulle! Tämä valmennusmuoto on myös kaikkien valmennuksieni pohjalla. Etävalmennuksiin voi myös lisätä yksittäisiä tapaamisia joko Helsingissä tai etäyhteydellä. Valmennustapaamisia suosittelen ottamaan erityisesti alussa, päivittäessä kuntosaliohjelmaa ja silloin, jos muutoksen tekeminen itsenäisesti on vielä hankalaa. Tällöin yhteiset tapaamiset esimerkiksi psyykkisen valmennuksen tiimoilta nousevat tärkeään asemaan. Valmennus on aina oppimisporsessi, jossa sinä olet pääroolissa!


Mikäli tunnistat itsesi alla olevista lauseista, valmennus sopii sinulle!

 • käyt salilla tai treenaat kotona, mutta et saa haluttuja tuloksia. Treenit jumittavat paikallaan ja haluaisit tuloksia!
 • kamppailet jaksamisen ja unen kanssa, haluaisit saada lisää energiaa ja virtaa päivääsi!
 • sinulla on haasteita ruokapuolen kanssa
 • haluat pudottaa painoa, kiinteytyä tai saada lisää lihasmassaa
 • kaipaisit apuja liikuntaviikon suunnittelun kanssa, kuinka yhdistää aerobinen ja voimatreeni? Kuinka kehittyä salilla ja samalla myös parantaa omaa kuntoa?
 • sinulla on haasteita stressinhallinnan ja palautumisen kanssa. Päivät menevät selviytymiseen ja voimavaroja ei tahdo jäädä liikkumiseen tai ruuan tekemiseen. Nykyiset ruokavalintasi heikentävät terveyttäsi ja olo on kaikkea muuta kuin hyvä.
 • Haluaisit panostaa itseesi ja löytää voimakkaan ja energisen itsesi! 

Valmennus sisältää:

 1. Sinulle henkilökohtaisesti räätälöidyt harjoitusohjelmat ja niiden seuranta (lihaskunto, liikkuvuus ja kestävyys). Tarkoitus kehittää sekä lihaskuntoasi, liikkuvuuttasi että myös kestävyyskuntoasi!

 2. Viikottaisen seurannan ja raportoinnin, missä mennään. Tiedät tasan tarkkaan missä olet menossa omassa muutoksessasi. 

 3. Kommunikaatioyhteys auki valmentajaan etänä valmennusalustalla Trainerossa tai Whatsapilla (ma-pe)

 4. Valmennusalustalla muutokseesi tukevaa materiaalia/videoita/ohjattuja lyhyitä treenejä kotiin.

 5. Firstbeat Life henkilökohtaisen terveys- ja hyvinvointipalvelun, jonka avulla kartoitamme tämän hetkistä tilannettasi unen, palautumisen, stressinhallinnan ja liikunnan osalta ja lähdemme parantamaan niitä. Palvelu auttaa ymmärtämään, miten parhaiten edistät kehon ja mielen hyvinvointia juuri sinulle sopivalla tavalla sekä löydät tasapainon kuormituksen ja levon välillä. Kehittävä treeni on sellaista mistä myös palaudut!

​Hinta: 149€/kk tai Firstbeat Life sovelluksen kanssa ) 209€

 3kk minimi aika.

Etävalmennuksesta muokattavissa lähivalmennus tapaamisia lisäämällä (60min/95€) 

Maksutavat lasku tai liikuntaedut (smartum, Epassi, eazybreak) 

Jäikö kysyttävää?

Valmennuksiin tullaan aina veloituksettoman alkukartoituksen kautta, jotta voin varmistaa, että valmennus on sinulle parhain vaihtoehto. Voit kysyä jos sinulla jäi jotain kysyttävää tai varata ajan suoraan alla olevan painikkeen kautta.