Etävalmennus 

Koska hyvinvoinnillasi on väliä!

Etävalmennus

Nyt on sinun vuorosi onnistua!

Onko treenimotivaatio kadoksissa? Tai treeneisi eivät tuota enää haluttua tulosta ja et kehity? Etävalmennuksen avulla viemme treenisi tasanteelta pois ja saavutat halutut tuloksesi. Suosittelen ottamaan myös etävalmennukseen lähitapaamisia, jotta voin varmistaa varsinkin alussa sinulle sopivat liikkeet ja ohjelman. Ja tsekkaamaan tekniikat kuntoon, etenkin isommissa liikkeissä (maastaveto, kyykky, penkkipunnerrus..) 

Etävalmennus käy erinomaisesti myös sinulle, joka haluaa treenata kotoa käsin. Etävalmennuksen avulla ollaan pudotettu painoa, saatu upeita tuloksia salitreeneissä ja tehtyä pysyviä muutoksia elämäntapoihin! 


Tässä asiakkaani Päivin fiiliksiä etävalmennuksesta:

"Valmennus toimi omalla kohdallani loistavasti! Minä sain sen alkusysäyksen, jonka tarvitsinkin ja olen kerrassaan hämmentynyt siitä liikunnan määrästä joka on tullut elämään ihan pikkuhiljaa. Nyt viikkoon mahtuu arkiliikunnan lisäksi helposti pilates, juoksu ja sali. Askeleita tulee entisen 3000 sijaan keskimäärin 8000 päivässä. Paino on tippunut tähän mennessä 5 kg ja olo on 100 x parempi, kuin aloittaessa!"

Trainero liikuntasovelluksen avulla näet kehityksesi! 

Valmennuksessa käytetään trainero liikuntasovellusta jonka kautta seuraamme kehitystäsi ja etenemistäsi. Sovelluksen avulla voimme seurata treenipainojesi kehitystä ja jos sinulla on esimerkiksi painonpudotus, rasvanpoltto tai lihaskasvu tavoitteita voimme seurata myös ympärysmittoja sovelluksen avulla. Sovelluksessa on myös personoidut ohjeet ruokapuoleen, liikkuvuuteen ja muihin tavoitteisiisi. Näin näemme joka viikko, että suunta on oikea! 


Trainero liikuntasovelluksessa voit myös lähettää minulle tekniikkavideoita, joita kommentoimalla saat myös etänä tekniikoita eteenpäin. Sovelluksen kautta voit lähettää myös kuvia annoksistasi, merkata kaikki liikkumisesi, askeleesi jne. Viikottaiset raportoinnin avulla tiedät myös itse missä mennään!Sovelluksen avulla näemme myös nykyisen kuntotasosi ja sen kehityksen!
Sovelluksen avulla näemme myös nykyisen kuntotasosi ja sen kehityksen!

Kehittävä treeni on sellaista mistä myös palaudut!

Tavoitteellisen treenaajan yksi pahimmista kehityksen estäjistä on palautumisen puute. Superkompensaatio eli ylikorjaaminen on asia, jota treeneistä myös haemme eli suorituskyvyn ja kunnon kohenemista. Kun treenaamme kovaa, lihaksiin tulee vaurioita ja suorituskyky laskee hetkellisesti. Jotta kuntomme nousee yli lähtötason, tarvitsemme riittävästi terveellistä ravintoa ja unta, jotta kehitystä tapahtuu. Jos siis laiminlyömme unen ja ravinnon, ei haluttua kehitystä tapahdu. Siksi pelkkä treenaaminen ei tuo haluttuja tuloksia, vaan on tärkeää ottaa kaksi muuta isoa kokonaisuutta mukaan, jos haluaa kehittyä. 


Firstbeat life on hyvinvointipalvelu, jonka suosittelen ottamaan mukaan valmennukseen, jos mittalaitetta ei vielä omista. Reaaliaikaisen datan avulla näemme, miten palaudut, miten kuormitus ja lepo on tasapainossa sekä näemme miten kuntosi kehittyy! 


Etävalmennuksen hinta: 199€/kk (ilman Firstbeat Lifea 145€) 

3 kk minimiaika valmennuksessa

Vai oletko enemmän muutoksesi alussa ja tarvitset enemmän tukea matkallesi?

Muutoksen alussa on monta estettä ylitettävänä ja voi olla haastavaa päättää mistä sitä oikein aloittaisi, kun kaikki tuntuisi olevan rempallaan. Tiedät kyllä, mitä pitäisi tehdä, mutta et vain saa tehdyksi?Olet kokeillut monen moista dieettiä ja valmennusta, mutta mistään ei meinaa tulla pysyviä`? Tällöin suosittelen ottamaan mukaan tapaamisia, jotta et jää yksin! Ja monesti heitämme hanskat tiskiin sen takia, koska emme pysty pitämään kaikkia uusia tapoja mukanamme viikosta toiseen. Siksi on tärkeää, että etenemme sinulle sopivassa tahdissa ja saat onnistumisen kokemuksia. 


Tämä etävalmennus sopii erityisesti sinulle, kuka on miettinyt muutosta, mutta ei ole syystä tai toisesta saanut muutosta eteenpäin. Tässä valmennuksessa panostamme ensi sijaisesti uneen ja ravintoon ja henkiseen hyvinvointiin, lisäämme voimavarojasi, luomme energisyyttä lisääviä rutiineita arkeesi, jotka mahdollistavat myös terveelliset elämäntavat. Kun meillä on paljon stressiä, kiirettä ja kuormitusta, kova treeni ei tee hyvää keholle ja mielelle, eikä muutoksessa onnistumiselle, vaan siksi on tärkeää luoda ensin rutiinit, jotka mahdollistavat muutoksen. Siksi panostamme tässä valmennuksessa liikunnan osalta arkiaktiivisuuden lisäämiseen ja kun pohjat on saatu kuntoon, siirrymme liikunnan pariin. Tapaamisten aikana viemme muutostasi eteenpäin, otamme sellaisia askeleita, joita pystyt ylläpitämään, ja jotka lisäävät hyvinvointiasi. Opit tekemään terveyttäsi ja hyvinvointiasi tukevia valintoja suoran ruokaohjelman sijasta.

Valmennus sisältää:

  1. Karoituspuhelun, jossa käymme läpi tilannettasi, historiaasi, tavoitettasi ja sitä, olenko minä sopiva valmentaja sinulle.

  2. Viikottaisen seurannan ja raportoinnin, missä mennään. Tiedät tasan tarkkaan missä olet menossa omassa muutoksessasi ja olemme viikottain yhteydessä, joten et jää yksin muutoksesi kanssa.

  3. Alkutestit, jossa kartoitamme tämän hetkisen elämäsi tilanteen. (henkinen hyvinvointi, onnistuu etänä myös)

  4. 2 tapaamista/kk, joita voi tarvittaessa myös lisätä valmennukseen (etänä tai lähitapaamisena PK-seudulla) Tapaamisen aiheet: Uni & palautuminen, stressikuorman purku, ravinto, ajanhallinta, henkinen hyvinvointi

  5. Firstbeat Life- jäsenyyden & mittalaitteen, jonka avulla kartoitamme tämän hetkistä tilannettasi unen, palautumisen, stressinhallinnan ja liikunnan osalta ja lähdemme parantamaan niitä. Näemme reaaliaikaista dataa kuormituksen ja levon tilanteesta. Palvelu auttaa ymmärtämään, miten parhaiten edistät kehon ja mielen hyvinvointia juuri sinulle sopivalla tavalla sekä löydät tasapainon kuormituksen ja levon välillä. Kehittävä treeni on sellaista mistä myös palaudut!

  6. Trainero valmennusalustalla voimme seurata muita tavoitteitasi (askeleiden määrää, painonpudotus tavoitteita jne)

  7. Tehtäviä, joilla syvennät itsesi tuntemista ja pysyvän muutoksen tekemistä. Opit ymmärtämään mitkä asiat kuormittavat sinua ja mitkä asiat taas ovat voimavarojasi. Sinusta on tarkoitus tehdä oman hyvinvointisi asiantuntija!

Pysyvä muutos lähtee mielestä.
Pysyvä muutos lähtee mielestä.

Mieli mukaan muutokseen

Pelkkä tieto ja innostus ei riitä yksinään tekemään muutosta, vaikka niitäkin toki tarvitaan.   Mitä jos tarvitsetkin jotain ihan muuta kuin tahdonvoimaa ja itsekuria muutokseen? Jos haluamme esimerkiksi pudottaa painoa pysyvästi, tarvitsemme taitoja säädellä stressiä ja omaa toimintaamme, oppia tunnistamaan ja hyväksymään myös negatiivisia ja haastaviakin tunteita sekä oppia hallitsemaan omaa arkeamme ja ajankäyttöämme. Tarvitaan siis myös käyttäytymisen muutosta, konkreettista tekemistä aikomuksen sijasta. Pysyviä tapoja spurttien sijasta. 

Pysyvä muutos ei sen takia monen kohdalla ole pysyvä, koska lähdemme muuttaamaan liian monia asioita samanaikaisesti liian tiukalla aikavälillä. Jotta muutoksesta tulisi pysyvä on meidän rakennettava tavoitteitamme tukevia uusia tapoja eli rutiineja sekä myös kehitettävä psyykkisiä taitoja esimerkiksi itsesäätelyä. Löydettävä mitkä asiat ovat tällä hetkellä muutoksen esteenä ja miten pääsemme niiden yli sen sijaan, että heitämme hanskat tiskiin ja luovutamme haasteen tullessa eteemme. 

Etävalmennuksen tapaamisia voi siis käyttää myös psyykkiseen valmennukseen, jos huomaat, että haasteet ovat enemmän mielen tasolla.  "Miksi edes yritän, olen niin laiska ja tuomittu epäonnistumaan." Sinulla on esteajatuksia, jotka estävät tekemästä hyvinvointia lisääviä tekoja, liika ehdottomuus, itse luodut säännöt ja uskomukset, jotka estävät onnistumisen. 

Tämä valmennus antaa siis täysin erilaiset lähdön muutokseen, kun valmiit paperilaput. Tämä valmennus on tutkimusmatka itseesi, omiin voimavaroihin, kuormitustekijöihin ja siihen, mitä kohti haluat mennä ja millaiseksi ihmiseksi haluat kasvaa! Tapaamiset voi halutessaan käyttää myös yhteistreeneihin :) 


​Hinta: 399€/kk (3kk minimi)

3kk/6kk/ 12kk

Maksutavat lasku tai liikuntaedut (smartum, Epassi, eazybreak) 

Jotta voit päästä huipulle, on sinun ensin tunnettava itsesi!


Ota yhteyttä!

Valmennuksiin tullaan aina veloituksettoman alkukartoituksen kautta, jotta voin varmistaa, että valmennus on sinulle parhain vaihtoehto. Voit kysyä jos sinulla jäi jotain kysyttävää tai varata ajan suoraan alla olevan painikkeen kautta.