Pysyviä muutoksia ja liikunnan iloa

Tervetuloa blogiini!

Blogissani käsittelen monipuolisesti asioita hyvinvointiin liittyen ja käyn läpi myös asioita, joita olen itse valmentajana huomannut olevan monella kompastuskivenä matkallaan tai kehityksen tiellä. En jaa blogissa vinkkejä kuinka tiputat mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti 5 kiloa, vaan vinkkini ovat pysyvään elämäntapamuutokseen tähtääviä, ettei ne 5 kiloa enää palaa takaisin korkojen kera. Haluan auttaa ihmisiä voimaan paremmin henkisesti ja fyysisesti! Olen myös kouluttautunut psyykkiseksi valmentajaksi, joten siksi henkinen puoli ja muutos ovat minulle äärimmäisen tärkeää tapoja muuttaessa. Kaikki lähtee mielen muutoksesta!

 Jos olet istunut tänään tarpeeksi, nouse ylös ja jumppaa mukana vaikka heti! :) 

Lisää jumppaa säännöllisesti?
 

Voidaan paremmin

Hyvinvoinnin ei pitäisi olla suoritus. Monesti havahdumme siihen, että suoritamme elämää. Emme ole läsnä hetkessä vaan paahdamme menemään päivästä toiseen, ja hyvinvointimme kärsii. Onnellisuus on pienissä hetkissä ja hyvinvointimme lisääntyy, kun teemme arvojemme mukaisia tekoja päivittäin. Aloitetaan elämästä nauttiminen nyt, ei sitten kun.

Placeholder Image
Placeholder Image

Oma matkani valmentajaksi

Lue omasta matkastani valmentajaksi ja millaisen muutoksen olen itse tehnyt hyvinvoinnin saralla

Lue
Placeholder Image

Asiakkaat kertovat

Kerron blogissani myös asiakkaiden muutostarinoista ja heidän oivalluksistaan

Lue
Placeholder Image

Ravinto

Kirjoitan myös ravintoon liittyviä postauksia. 

Lue
Placeholder Image

Hyvinvointi

Kirjoitan myös psyykkiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista mm. itsepuhelusta, myönteisestä minäkuvasta ja siitä, miten kaikki muutos lähtee päästämme

Lue

Sinun pysyvä muutos odottaa

Liity postituslistalle niin saat parhaat vinkit elämäntapamuutoksen tekemiseen ja lataat samalla ilmaisen oppaan pysyvään elämäntapamuutokseen!

Liity
Powered by Kajabi